Corinuţa (Creţu) cea cu vino-ncoa'(ce Colin)

Share

motto: “Sexul nu ştie carte şi e transfrontalier.” (autor anonim din nordul Balcanilor)

Corina Creţu nu e nici prima, nici ultima femeie fatală din viaţa publică românească, nici din politică.

Femei fatale de-astea sunt multe. Mari şi mici. Frumoase şi urâte. Grase şi slabe. Cu buze umflate cu silicon. Brate şi picioare metalice. Meşe în loc de păr. Ochi de sticlă. Urechi lipsă. Dinţi în plus. Feromonul nu face discriminare niciodată.

The Smoking Gun: Hacker Forces Colin Powell To Deny Affair

Pe vremea când Corina Creţu juca tananika pe feromonii lui Ion Iliescu, spre enervarea Doamnei Nina, aceasta a devenit, dintr-un biet redactor la Secţia Politică Internă a cotidianului Cronica Română a lui Horică Alexandrescu (la care redacţie Horia urla dimineaţa şi cu care glumea relaxat seara, la închiderea ediţiei), consilier al preşedintelui şi purtător de cuvânt al acestuia.

Încă din ianuarie 1990 Corinuţa ar fi controlat şi instinctele secrete ale lui Virgil Măgureanu, aşa că este posibil ca relaţiile dintre Corinuţa şi Horică, la Cronica Română, să fi fost mai complexe.

Apoi, Ion Ilici Iliescu şi-a încheiat cel de-al patrulea său mandat, iar Corinuţa cea cu vino-ncoa’ a primit poate altă misiune, devenind întâi observator în Parlamentul European, apoi europarlamentar plin. Imediat ce România a putut să livreze la export oameni politici, a dat, aşa cum se observă, tot ce avea mai bun.

Iar acum aflăm că zburdalnica noastră Corină s-ar fi crocodilit cu secretarul de stat al fostului preşedinte George W. Bush, Colin Powell.

Deocamdată, acesta reacţionează, negând prin recunoaştere parţială şi confirmând doar că ar fi avut cu Coriniţa noastră cea populară o relaţie platonică, pe e-mail.

Creaţa i-ar fi trimis, în cursul corespondenței lor focoase pe e-mail, mai multe poze cu ea în costum de baie, zice Colin. În costum de baie din două piese sau dintr-una singură? Acea piesă, singura, era o pereche de bikini sau acoperea o suprafaţă mai mare din corpul marmoreean (sau abanosian, ori poate mahonian) al protagonistei?

Totul se întâmplă din cauza unui blestemat de hacker, care ne-a deconspirat agenta în misiune, aflată acum ceva anişori în teritoriu inamic. Hackerul afirmă că Nuţa-Corinuţa i-ar fi trimis dragului ei Colín şi o poză cu ea însăşi întinsă în cadă.

Oare în acea poză fata era în costum de baie? Cu paltonul pe dumneaei? În cadă era apă? Purta pantofi cu toc? Ce culoare aveau colanţii? A, n-avea colanţi… Purta ochelarii? Părul era uscat sau umed? Avea rujele buzate?

Sunt o mulţime de întrebări la care jurnaliştii de investigaţii ar trebui să răspundă. Pentru că, în termeni de servicii secrete americane, this is a security breach.

Share