Comicii ecranului. După mimica lui Iohannis, Gabriela Firea a descoperit că Orban nu va mai fi premier

Share

Dimensiunea desprinderii PSD de realitatea politică din România se vede la Gabriela Firea, care, fiind mai explozivă, dă pe afară frumos. Peanuts!

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a susținut la Antena 3 că președintele Iohannis nu îl mai dorește pe Ludovic Orban ca premier. Ea susține că viitorul premier va fi Nicolae Ciucă.

„Eu am reținut o nuanță la domnul președinte. A spus că domnul Orban rămâne prima opţiune, dar nu și ultima, aș adauga eu, pentru că ar fi trebuit să spună ‘Da! Domnul Orban va rămâne prim-ministru’. Dumnealui a nuanțat. Cine a avut urechi de auzit și privire de analizat mimica domniei sale.

Eu spun că nu va fi domnul Orban prim-ministru în continuare, chiar dacă va avea PNL un scor mult mai bun, pentru că inclusiv în rândurile penelistilor și la Palatul Cotroceni se discuta deja despre foarte multele erori la guvernare ale domnului Orban, care s-a ocupat mai mult de campania electorală.

La locale avea grijă să facă declarații în legătură cu mine și să spună ce va face el dacă va câștiga candidatul dreptei.

S-a ocupat de locale, în loc de pandemie. Și acum se ocupă tot de campania electorală și mai puțin de pandemie, că vedem că a scăpat-o din mână”, a declarat Gabriela Firea.

Share