Codruţa Cerva a minţit. Copiii nu erau legaţi cu sfoară

Share

Minciuni în serie lansate de această duamnă, numită Codruţa Cerva. Una în plus a fost demascată acum. Să vedem despre ce este vorba.

O filmare, în care mai mulţi copii o urmează pe învăţătoarea lor, ţinându-se de o sfoară, a devenit virală pe Facebook, susţinându-se că aceşti copii sunt legaţi ca sclavii.

Filmarea a fost distribuită masiv de propagandiştii PSD.

„Asta este România Normală a lui Werner şi a PNL-ului!! Sclavagism în stare pură la copii!! Mda, s-au dus dracu două secole de evoluţionism…. Sclavagism şi dictatura în România, în 2020 tara membră UE…. Fmm de ticăloşi!! Copiii sunt plimbaţi cu sfoară, exact ca vitele…. Werner : ‘Copiii se obişnuiesc repede, cu lucrurile neplăcute’!”, a scris Codruţa Cerva, pe Facebook, o activistă PSD de notorietate.

Însă realitatea este cu totul alta, fiind prezentată chiar de către mama unuia dintre copii, Vivi Gheorghe.

”Povestea s-a întâmplat la şcoala la care învaţă şi copilul meu! Învăţătoarea i-a adunat în parc, că acolo nu era aşa aglomerat, şi a pornit cu ei dinspre parc spre şcoală. Atunci i-am văzut eu.

Nu erau legaţi cu sfoară. Erau bucle din metru în metru, de care copiii se ţineau. Am admirat ideea, recunosc. Într-un sistem care ne cerea să ne luăm colegul de mână de fiecare dată când ne aşezăm în formaţie, în acest sistem care trebuie să funcţioneze aşa cum e el în pandemie, să vii cu o idee prin care să reuşeşti să ţii uniţi nişte copii care, probabil (s-ar putea să fie clasa pregătitoare), nu se cunosc între ei, mi se pare de aplaudat.

Şi să-i ţii uniţi în ce condiţii? Nu doar să nu se atingă, dar să şi păstreze distanţa!

Copiii se ţin de sfoară, fiecare la o buclă, şi merg după învăţătoare. Asta se face şi prin străinătate şi mai sunt grădiniţe şi pe la noi (am auzit de la prietene). Găsiţi exemple şi pe Youtube.

Dar suntem în 2020, toată lumea are telefon şi Internet şi toţi suntem creatori de conţinut. Cineva îi filmează (pare să fie la final, la ieşirea din şcoală) şi îi pune pe Facebook (cel mai probabil fără acordul părinţilor).

Filmarea apare pe Facebook şi e prezentată în cu totul şi cu totul altă notă. Oamenii comentează şi distribuie.

Profesorii şi părinţii sunt înjuraţi în egală măsură. România e strigată să se trezească. Pare că nimeni nu se uită, de fapt, la filmare: că se vede că nu e niciun copil legat. Cei care comentează compara copiii cu sclavii sau cu câinii, părinţii sunt acuzaţi că nu iau atitudine şi toţi sunt indignaţi de ceea ce văd: puşcărie, lagăr etc.România, vezi că dacă o să te trezeşti, nu o să ne găseşti prea bine!

PS: Eu am raportat postarea”, a anunţat Vivi Gheorghe.

Share