Codrin Ştefănescu: „Opreşte-te, Ludovice! Demiţi numai oameni valoroşi”

Share

Codrin Ştefănescu susţine, într-o postare pe Facebook, la scurt timp după demiterea lui Mircea Beuran, că Ludovic Orban “demite numai oameni valoroşi” şi că a „umplut guvernul şi ministerele cu soţii, soţiile, copiii, nepoţii şi rudele celor din camarila”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Opreşte-te, Ludovice! Ca de două luni demiţi numai oameni valoroşi şi numeşti numai rubedeniile pnl-istilor tăi de încredere! Ai umplut guvernul şi ministerele cu soţii, soţiile, copiii, nepoţii şi rudele celor din camarila ta. E deja mega exagerat ceea ce faceţi voi! Sfidaţi şi opinia publică dar şi orice limită a bunului simţ! Gata, opreşte-te!

Mircea Beuran a fost demis din funcţia de preşedinte al Comisiei de chirurgie generală a Ministerului Sănătăţii, a anunţat ministrul Victor Costache.

„Domnul profesor Beuran a fost demis ieri de către domnul manager, iar noi l-am demis din funcţia de preşedinte al Comisiei Ministerului Sănătăţii de chirurgie generală”, a declarat Costache în cadrul unei conferinţe de presă în care a prezentat concluziile verificărilor efectuate de Corpul de control al MS la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca, după cazul pacientei arse pe masa de operaţie.

Share