home CORUPTIE, POLITICA Codrin Ştefănescu îl face dobitoc pe Rareş Bogdan pentru că l-a ironizat pe Dragnea

Codrin Ştefănescu îl face dobitoc pe Rareş Bogdan pentru că l-a ironizat pe Dragnea

Share

Două figuri marcante ale aripii peremiste din PSD, Codrin Ştefănescu şi Ionel Arsene, îl atacă suburban pe Rareş Bogdan, pentru că a îndrăznit să-l ironizeze pe Liviu Dragnea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Dragnea s-ar fi plâns că în celula sa sunt minus 15 grade, în condiţiile în care temperatura exterioară în ultimele zile nu a fost mai jos de zero.

„Citesc că Dragnea acuza şefii închisorii că l-au lăsat intenţionat să îngheţe în celulă. Zău, mă? Dar bucureştenii care îngheaţă în case din cauza protejatei matale? E urât la închisoare? Dar când bagi mâna până la cot în banii copiilor nu e urât?”, este mesajul cu care Rareş Bogdan a stârnit furia pesedistilor.

„Este o mare mizerie ceea ce a declarat domnu’ rareş despre condiţiile de detenţie a lui Liviu Dragnea! Şi e înspăimântător faptul că pnl-istii lui nu au avut nicio reacţie, niciun regret. Nu a sărit niciunul să-i spună, pur şi simplu, că e dobitoc. Asta arată cât de lipsită de scrupule şi sentimente umane e nouă camarila securistoid-pedelista, care doreşte să stăpânească tara”, spumegă Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Baronul Ionel Arsene, recent reales preşedinte al PSD Neamţ, a avut un mesaj suburban pe acest subiect.

„Cel dintâi pensat al ţării, ‘Rares ruj roz’, şi-a permis astăzi să comenteze condiţiile de detenţie a preşedintelui Dragnea. Ghinion! Caricatura de ironie pe care a produs-o n-a făcut decât să devoaleze personajul sinistru care zace în el, un clovn pensat, departe de a fi Jokerul care se crede. Un purtător de batistuţă la buzunar incapabil de a pătrunde cu mintea lui îngustă concepte precum drepturile omului.

Verdictul meu e ferm, domnul ‘Rares ruj roz’ a intrat în politica precum un clovn şi va ieşi ca o paiaţă!

P.S. MARŞ… fătălău sinistru!”, a scris Arsene, pe Facebook.

Fostul stăpân al PSD, Liviu Dragnea, s-a plâns conducerii penitenciarului Rahova de condiţiile inumane pe care ar fi fost nevoit să le suporte în ultimele zile. El susţine că a fost lăsat să îngheţe de frig în propria celulă, la -15 grade Celsius.

Share