Codrin Ştefănescu: „Dragnea are dureri imense, unui patriot i se încalcă drepturile!”

Share

A sărit “prietenul” Codrin Ştefănescu să-l apere pe infractorul neamului, patriei şi poporului, că i se încalcă drepturile fundamentale şi inalienabile.

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, anunţă că l-a vizitat pe Liviu la Dragnea la puşcărie şi susţine că autorităţile refuză să îi permită acestuia să se opereze la coloană.

„Anunţ pentru membrii, simpatizanţii şi susţinătorii PSD! Astăzi am fost în vizită la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu şi echipa sa de academişti SRI, provizoriu aflaţi la conducerea partidului. Pe care şi l-ar dori putrezit în închisoare şi niciodată liber.

Liviu mi-a spus că este pedepsit după interviul dat în presă! Singurul caz după Revoluţia din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncă, îl ţin forţat în cameră, i-au interzis dreptul la pachete, vizite şi interviuri în media!

Deşi sunt cereri imense în acest sens! Chiar şi dreptul său la sănătate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie să se opereze la coloană, are dureri imense şi aşteaptă să i se permită asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlă! Dar ceea ce i se întâmplă este inadmisibil! Sistemul este înfricoşat de el, ştim asta!

Dar unui patriot nu trebuie să i se încalce toate drepturile, doar pentru că PSD şi opinia publică tac complice! Sunt mulţi oameni curajoşi care vor lua poziţie în sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut să vă informez că să ştiţi situaţia reală! Sunt sigur că avocaţii săi vor prezenta situaţia asta într-o conferinţă de presă în zilele următoare. Fiţi alături de el! Are nevoie, deşi nu o cere!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Liviu Dragnea a rămas fără drept de muncă, după ce i-a păcălit pe responsabilii de la Rahova, că va purta o discuţie privată cu Anca Alexandrescu. Discuţia a fost de fapt un interviu, care a fost ulterior difuzat în mai multe episoade, la Realitatea TV.

Share