Codrin Ştefănescu: Ciolacu vrea să o trimită la puşcărie pe Dăncilă

Share

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a lansat un nou atac, via Facebook, la adresa şefului său de partid, Marcel Ciolacu.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

“După ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea să o trimită şi la puşcărie pe fosta lui şefă. În faţa căreia se ploconea cu respect şi adoraţie când era prim ministru, aşa cum făcea şi pe vremea lui Dragnea în faţa şefului suprem. Asta înseamnă să fii absolvent de academie secretă! Şi voi, unii dintre colegii mei, îmi cereţi să susţin aşa ceva? Glumiţi”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Întrebat cine sunt acei colegi la care face referire, liderul PSD a refuzat să răspundă.

“Nu pot! Sper că acei colegi să-şi revină rapid”, a fost replicat lui Codrin Ştefănescu.

Reamintim că Radu Tudor a susţinut, la Antena 3, că Ciolacu le-ar fi spus social-democraţilor într-o întâlnire la Constanţa că fosta şefă PSD Viorica Dăncilă va intra în curând în colimatorul procurorilor DNA.

“Liderul social-democraţilor a anunţat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Constanţa cu liderii din zona de sud a partidului, că Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut documente de la partid legate de datoriile şi contractele PSD din campania electorală de la prezidenţiale. Se aşteaptă că asta va fi o temă de campanie împotriva PSD. Ciolacu le-a mai spus membrilor partidului că el crede că Viorica Dăncilă va fi chemată/săltată de către DNA”, a declarat Radu Tudor.

Share