home CORUPTIE, POLITICA Codrin Ștefănescu cere pesedistului de rând să “recupereze partidul de la securici”

Codrin Ștefănescu cere pesedistului de rând să “recupereze partidul de la securici”

Share

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, le cere „sutelor de mii de membri” ai PSD „să-şi recupereze urgent partidul!”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El susţine că PSD este condus acum de „securici care urăsc de moarte acest partid”, „şcoliţi în tot felul de academii secrete”.

„În ultima vreme suntem criticaţi tocmai cei care au crezut în noi şi ne-au votat! Şi au dreptate, asta-i clar! Limpede că lumina zilei. Se vede din spaţiu ca PSD a devenit o penibilă anexă a PNL şi a lui Iohannis. Că suntem timizi şi speriaţi să nu ne supărăm şefii din umbră! Că ne delimităm, la ordin, de toate mesaje din trecut!

Că numele Dragnea, Codrin, Olguta, Şerban, Plesoianu, Nicolicea, Iordache, etc, sunt interzise de nouă conducere a PSD. Că partidul este predat la cheie unor securici care urăsc de moarte acest partid. Puciştii de ieri, şcoliţi în tot felul de academii secrete, noii conducători de azi!

Sunt demişi, pe bandă rulantă, toţi membrii curajoşi interzişi de sistem. Sunt alungate toate vocile puternice care au dat acestui partid vigoarea de altădată.

Gata! Ajunge! Parlamentarii, primarii, liderii judeţeni, sutele de mii de membri ai PSD trebuie să-şi recupereze urgent partidul! Altfel, milioane de romani care au votat PSD, ne vor face de ocară! Şi nu vom mai ieşi printre oameni de ruşine! Că am fost laşi şi i-am trădat! Eu, unul, m-am săturat să fiu singurul care spune lucrurilor pe nume!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Gabriela Firea a anunţat că a primit telefoane de la anumiţi lideri ai PSD care i-au propus să preia conducerea partidului. Ea susţine că a refuzat ofertele.

„Eu susţin această echipă de conducere, îl susţin pe Marcel Ciolacu pentru preşedinţia partidului şi pe Paul Stănescu în calitate de secretar general. Consider că sunt doi oameni care au dovedit că sunt ataşaţi valorilor naţionale, că sunt ataşaţi valorilor social-democrate, oneşti şi consider că nu e momentul acum să se reaprindă o scânteie a unui conflict în partidul nostru pentru că doar am dat apa la moară adversarilor politici.

Să nu intrăm iar într-o zonă în care contează în ce bisericuţă eşti, restaurantul la care mergi să mănânci, cum îţi ascuţi sabia, cu cine mai vorbeşti să te susţină. Şi dacă se vir face bisericutem eu nu voi intra în niciuna.

Am auzit şi eu tot felul de lucruri şi ştiu că sunt anumite persoane care şi-ar dori ca în PSD să nu fie linişte. (…) Am mai primit nişte telefoane, nu vă dau nume ca să nu contribui la o stare tensionată în partid. Am declinat orice propunere, orice ofertă, sunt o persoană verticală. Mi-am declarat susţinerea pentrru această formă de conducere, poate data viitoare, peste 5 ani, peste 10 ani”, a declarat Firea.

Antena 3 susţine, citând surse din PSD, că baronii i-au cerut lui Ciolacu să se retragă din fruntea PSD. Întâlnirea a avut loc la o pensiune din apropierea municipiului Bârlad. Reuniunea a fost convocată de Dumitru Buzatu, care în ultimele zile a ieşit în evidenţă prin refuzul de a purta masca de protecţie.

Baronii ar fi foarte nemulţumiţi de prestaţia lui Ciolacu, solicitându-i direct să facă un pas în spate. Buzatu a susţinut că membrii simpli nu se simt reprezentanţi de Marcel Ciolacu în calitate de preşedinte, iar la Congres ar fi bine să candideze un alt lider al partidului. Şi ceilalţi baroni roşii au fost de acord cu Buzatu: Ionel Arsene, Marian Oprisan şi Dragoş Benea, liderul PSD Bacău.

Ciolacu ar fi replicat că nu ţine cu dinţii de fotoliul de preşedinte al PSD, însă la acest moment nu există o alternativă, pentru că alţi lideri, cum ar fi Gabriela Firea, nu doresc să-i ia locul. Antena 3 afirmă că secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, i-a luat apărarea lui Ciolacu.

Citeşte şi
Andrei Caramitru: „PSD ăștia sunt criminali asumați. Omoară cu bună-ştiintă sute, mii de oameni!”

Andrei Caramitru a postat pe Facebook o opinie radicală, în legătură cu strategia PSD de Read more

PSD Botoşani are 10 membri mai mult. Foşti USR-işti…

"Felicitări, dragi tineri!" - le spune Organizaţia PSD Botoşani celor 10 foşti membri USR care Read more

PSD: Nu vom permite transformarea ţării în lagăr medical!

Marcel Ciolacu, lideri interimar PSD, preşedinte al Camerei Deputaţilor, susţine că partidul său a descoperit Read more

PSD şi UDMR au măcelărit Legea carantinării, cum am prevestit

Care sunt modificările pe care le-au făcut PSD şi UDMR, la legea înaintată de guvern, Read more

PSD vrea referendum “Fără penali în funcţiile publice” pe 23 august!

PSD pare că doreşte să se organizeze referendumul la iniţiativa civică "Fără penali în funcţiile Read more

PSD, prin Iordache, Nicolicea şi Cătăniciu, măcelăreşte legea carantinării

PSD se pregăteşte să înceapă astăzi măcelărirea legii privind carantina şi izolarea, înaintat de Cabinetul Read more

Andrei Caramitru: „Pesedimea din sud va infecta și Transilvania”

Andrei Caramitru revine public cu o prevestire cumplită El susţine că zonele cele mai puternic Read more

Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, i-a cerut ajutorul lui Miron Cozma VIDEO

Enervat că este asaltat de protestatarul Marian Ceauşescu, primarul PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache, Read more

Adrian Solomon şi Irinel Stativă, deputaţi PSD, au făcut scandal într-o shaormerie

Adrian Solomon, deputatul huligan PSD care nu o lăsa să vorbească pe Violeta Alexandru, în Read more

Gabriela Firea îi cere Violetei Alexandru să demisioneze

Gabriela Firea, primar general al Capitalei, pierde zilnic teren. Acum, îi cere demisia ministrului Muncii, Read more

Share