Codrin Ştefănescu către PSD-işti: “Laşilor, m-aţi trădat!”

Share

Rezultatul penibil pe care l-a obținut la Congresul PSD, unde a candidat pentru funcția de secretar general al PSD, l-a scos din minți pe Codrin Ștefănescu. Acesta a postat pe Facebook un text ca un blestem.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Sâmbătă dimineața, înainte de Congresul PSD, Codrinu „Cap-de-Ciungă” își făcea curaj: „Astăzi suntem curajoși, loiali și hotărâți”.

Câteva ore mai târziu, Ștefănescu a fost umilit la vot. Aruncat la gunoi de propriul partid, în numele căruia emitea toate aberațiile.

Rezultatul votului pentru secretarul general al PSD:

Mihai Fifor ……….…. 2.366
Mihai Petrea ……..….. 717
Codrin Ștefănescu … 466
Felix Stroe ……………. 189
Rodica Nassar …….….. 77

Zurbagiul „Cap-de-Ciungă” a înjurat în pungă 24 de ore, apoi și-a făcut curaj și a tras o înjurătură pe Facebook. Nu în direcția lui Iohannis, a „Statului Paralel” sau a #Rezist, ci exact spre PSD-iștii lui cei dragi. Ăia „curajoșii, loialii și hotărâții”.
Codrin Ștefănescu – sâmbătă, ora 9.15

„Astăzi e ziua cea mare pentru PSD! Astăzi vom decide în ce direcție o vom lua! Astăzi suntem curajoși, loiali și hotărâți. Sau nu. Vom decide împreună!”

Codrin Ștefănescu – duminică, ora 15.40

„Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut în toate aceste zile! Vreau să le mulțumesc celor 466 de colegi care m-au votat la Congres! Voi mi-ați demonstrat că există încă curaj și oameni de caracter. Vreau să le mulțumesc și celor care m-au trădat! Mult mai mulți! Oameni pe care i-am susținut și apărat. Voi mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând. Adică lași, lipsiți de scrupule și fără de cuvânt. Ceea ce nu voi accepta niciodată! Îl voi susține pe Liviu Pleșoianu pentru alegerile prezidențiale dacă rămâne consecvent ideii de a candida! Ceea ce îmi doresc cu adevărat! Adevărata bătălie abia începe!”

Ingrid penala către Codrin supăratul: „Bravo!”

Printre cei care au postat mesaje la textul-blestem al lui Codrin Ștefănescu s-a numărat și avocata Ingrid Mocanu, fostă directoare în Ministerul Justiției și abonată la televiziunile penalilor. Ingrig Mocanu a scris scurt: „Bravo!”

Explicabil: Ingrid Mocanu este judecată pentru corupție. Ea a fost condamnată la 4 ani de închisoare (în primă instanță), în „dosarul ANRP”, cel cu despăgubiri supraevaluate pentru mafia drepturilor litigioase.

Share