Clotilde Armand: Gunoiul trebuie aruncat la tomberon!

Share

După ce a fost oficial declarată primar al Sectorului 1, Clotilde Armand îşi reafirmă hotărîrea de a face curăţenie.

Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a depus jurământul. Ea a anunță că va face curățenie la sânge în urma fostului primar, Daniel Tudorache.

Armand a depus jurământul, în prezența prefectului Traian Berbeceanu.

„Am depus jurământul pentru funcția de primar al Sectorului 1. De astăzi, noi toți avem o datorie față de români, trebuie ca Primăria să funcționeze 100% pentru cetățeni. Cunosc problemele din Sectorul 1 și cauzele acestei administrații defectuoase.

Am fost 3 ani consilier local și m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democrația noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte și să realizăm de îndată proiectele de investiții deja votate și aprobate.

Cetățenii s-au săturat de jaf, de combinații și de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele și impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă apropiate unor partide. Cetățenii vor să vadă că Primăria lucrează pentru ei, și nu invers”,, a declarat Clotilde Armand.

Ea a promis că va face o curățenie temeinică.

„O curățenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preș. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”, a promis Armand.

Prezent la ceremonie, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a dat asigurări că va sprijini autoritatea locală.

„Vreau să vă asigur, doamnă primar, pe dumneavoastră și pe consilierii din cadrul Consiliului, care astăzi au depus jurământul, că în mine și în Instituția Prefectului veți avea un sprijin, vă vom ajuta atunci când veți avea nevoie și vă vom încuraja să vă duceți la bun sfârșit proiectele, indiferent de formațiunea politică ce v-a propulsat în funcțiile respective. (…) Aveți o misiune grea și sunt convins că o veți îndeplini”, a spus Traian Berbeceanu.

Share