Clotilde Armand a demolat nănia PSD-istă din faţa Universităţii Bioterra

Share

Primăria Sectorului 1, anunţă Clotilde Armand, a demolat statuia oribilă din fața Universității Bioterra.

Aceasta era amplasată ilegal pe domeniul public, a anunțat edilul. Cheltuielile de demolare vor fi suportate de unitatea de învățământ, care multă vreme a avut grave probleme cu acreditarea şi pe unde se perindă tot felul de atârnaţi cu bani.

”Știți statuia kitsch amplasată în fața Universității Bioterra București? Monumentul înalt de 10 metri, pe care stăteau de-a valma lei albi, vulturi cu aripi întinse, personaje feminine aurii, simboluri biblice și filozofice, citate pe bucăți de marmură neagră.

Era o construcție ilegală, intitulată pompos «edificiu de artă și cultură», a fost ridicată după un controversat parteneriat cu fostul primar PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache.

Despre relațiile dintre fondatorii “Bioterra” și PSD, mass-media a scris mai multe articole. Ce pot să vă spun este că această statuie și terenul împrejmuit cu un gard metalic cu fundație de beton obstrucționa accesul în zonă.

Cheltuielile pe care le vom avea cu aceste demolări vor fi suportate de către Universitatea Bioterra, care poate solicita revendicarea materialelor rezultate ca urmare a desfiinţării, în termen de 30 de zile de la data depozitării în locaţiile ADP Sector 1”, a anunțat Clotilde Armand.

Aceasta nu este prima dată când Primăria Sectorului 1 desființează o construcție făcută ilegal de Universitatea Bioterra.

La începutul acestui an, a mai demolat o poartă metalică și un gard, amplasate ilegal, pe domeniul public.

Share