Ciprian Ciucu desfiinţează o secţie din Primăria Sector 6

Share

După mai multe luni în care a dat impresia că ezită sau analizează, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, trece la fapte.

Consiliul Local Sector 6 București a desființat printr-o hotărâre Direcţia Generală de Administrare a Fondului Locativ (DAFL) Sector 6, cu 47 de posturi.

Angajații nu vor dispărea de pe statul de plată al Primăriei Sectorului 6, ci au fost transferați la ADPDU – cei mai mulți (28) – și la Direcţia Administrare Locuinţe şi Întreţinere Condominiu – 19.

Primarul Ciprian Ciucu a declarat, la şedinţa Consiliului Local, că DAFL Sector 6 îşi va continua activitatea în cadrul ADPDU. „Cei 19 oameni care au fost preluaţi sunt oamenii esenţiali şi cei care cu adevărat munceau şi duceau toată instituţia în spate şi eficientizăm această activitate”, a adăugat el.

Hotărârea a fost adoptată cu 18 voturi „pentru” şi 9 „împotrivă”.

„Se aprobă preluarea activităţii specifice desfăşurate de D.A.F.L. Sector 6 prin preluarea Direcţiei Administrare Locuinţe şi Întreţinere Condominiu cu un număr de 19 posturi (1 post conducere şi 18 execuţie) şi înfiinţarea acesteia în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (…) Se aprobă repartizarea celor 28 de posturi rămase ca urmare a desfiinţării locurilor de muncă/posturilor conform Legii nr.53/2003 – Codul Muncii, din cadrul D.A.F.L. S6, cu destinaţie A.D.P.D.U. S 6 pentru activitatea specifică a acesteia”, prevede hotărârea.

Potrivit referatului de aprobare, hotărârea mai vizează reaşezarea structurilor de conducere ale ADPDU Sector 6 în mod eficient, prin diminuarea numărului de conducători de nivel superior (director general adjunct) şi redimensionarea conducerii la nivelul serviciilor, secţiilor şi birourilor.

Desfiinţarea va avea loc în termen de 45 de zile calendaristice de la data intrării în vigoare a hotărârii.

Share