home CORUPTIE, POLITICA Ciorcel Malacu nu scoate ochii la Niculae Bădălău!

Ciorcel Malacu nu scoate ochii la Niculae Bădălău!

Share

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, la finele ședinței Comitetului Executiv Național, că Niculae Bădălău a fost eliminat din structurile centrale de conducere ale partidului.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Dar atât. Urmează ca eventuale alte sancțiuni la adresa acestuia să fie decise de către organizația din care face parte, PSD Giurgiu. Ciolacu a precizat că vrea să evite excluderile din partid, ba chiar să readucă în PSD câțiva oameni ”excluși pe nedrept”: Marian Neacșu, Sorin Grindeanu și Adrian Țuțuianu.

”Dânsul nu mai face parte din niciun for de conducere la nivel central, urmând ca organizația de la Giurgiu să ia deciziile. Trebuie să existe într-un partid și independența organizațiilor județene. Ce știu cu tărie este că declarația a făcut foarte mult rău PSD”, a spus Marcel Ciolacu referindu-se la declarația făcut vineri de preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, care a spus că în diaspora ar fi „700.000 de oameni (…) care au paşapoartele cu domiciliu”, restul fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

Ciolacu a precizat că propunerea sa a fost prima și ultima supusă la vot în ce-l privește pe Bădălău deoarece a fost adoptată de majoritatea colegilor săi.

Ciolacu a spus că nu va recurge la excluderi din partid câtă vreme va fi președinte interimar al PSD. ”Eu nu sunt tătucul acestui partid (…) Cât timp voi fi președinte, nu vor fi excluderi. Dimpotrivă, intenționez să aduc oameni care au fost excluși pe nedrept: Marian Neacșu, Sorin Grindeanu, Adrian Țuțuianu.

Întrebat dacă îi va readuce în PSD și pe foștii premieri Victor Ponta și Mihai Tudose, Ciolacu a spus că ei nu au fost excluși din partid. În schimb, noul șef al PSD nu este dispus să-l accepte pe Gabriel Oprea nici măcar ca simplu membru, el precizând că fostul vicepremier a obținut recent funcția de vicepreședinte al PSD printr-un ”artificiu nestatutar”.

Share