Ciolacu vrea să-i licenţieze pe Marian Oprişan şi alţi doi dinozauri PSD

Share

Începe măcelul în structura naţională de conducere a PSD: Marcel Ciolacu se răfuie cu baronii locali ai partidului. Va curge sânge, politic vorbind.

Antena 3 anunță că Marcel Ciolacu intenționează să destituie trei numele grele din funcțiile de lideri județeni ai PSD. Aceștia au înregistrat scoruri rușinoase la alegerile locale.

Pe lista neagră a lui Ciolacu se află nume grele din partid precum Marian Oprișan, președinte PSD Vrancea, Ioan Mang, președinte PSD Bihor, sau Ioan Dârzu, șeful PSD Alba, anunță Antena 3.

Sunt vizați președinții de organizații județene, care au candidat și pentru o funcție de președinte al Consiliului Județean și au pierdut acesta bătălie.

Actuala conducere PSD nu vrea însă schimbarea tuturor celor care au pierdut acesta bătălie electorală, ci doar a celor care au intrat în conflict în ultima perioada cu conducerea Partidului Social Democrat, mai anunță postul lui Voiculescu.

Sunt și alți președinți de organizații județene care au candidat pentru funcție și au pierdut însă Marcel Ciolacu nu își dorește schimbarea acestora.

Nume în acest sens sunt Felix Stroe, președinte PSD Constanța, care a pierdut bătălia de la Consiliu Județean, sau Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș. Cei doi sunt apropiați a lui Ciolacu și nu și-ar dori schimbarea acestora din funcții.

Antena 3 precizează că va fi scandal mare în sedinţa de luni a PSD în care se va analiza rezultatul alegerilor locale.

Share