home CORUPTIE, POLITICA Ciolacu, memorabil: „Un haos mai mare nu poate fi creat nici măcar de PSD!”

Ciolacu, memorabil: „Un haos mai mare nu poate fi creat nici măcar de PSD!”

Share

Când îl ia gura pe dinainte pe Marcel Ciolacu, sus, la stahl, tuturor li se taie respiraţia. Urmează un moment colectiv de consternare, comentat prin tăcere, apoi se produce un hohot generalizat de râs.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avut o replică violentă, după ce Klaus Iohannis a declarat că PSD a provocat intenţionat actuala criză sanitară.

Principalele declaraţii:

Este sub demnitatea funcţiei publice pe care vremelnic o deţine. Nu înţeleg obsesia preşedintelui de a găsi vinovaţi în altă parte decât în datele şi statisticile oficiale în ce priveşte economia. Disperarea cu care atacă PSD confirmă că guvernul său a pierdut controlul în gestionarea pandemiei

Este o guvernare interesată doar de furat şi de împărţit funcţii publice către membrii PNL. Avem de a face cu un guvern cu credibilitate zero. Un haos mai mare nu poate fi creat nici măcar de PSD (sic!) sau de Opoziţie, am decis să depunem o moţiune de cenzură

La jumătatea lunii august vom avea moţiunea depusă

Preşedintele minte, PSD nu are majoritate în Parlament. Fac apel la toată Opoziţia să susţină această moţiune

Eu l-am propus pe domnul profesor Vasile Dîncu pentru a prelua interimar funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. E normal să fie mai multe opinii, dar la vot au fost 48 de voturi pentru şi un vot împotriva.

La Sectorul 2 am validat candidatura lui Neculai Onţanu, iar la Sectorul 3 Aurelian Bădulescu. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PSD a creat intenţionat o criză sanitară”.

„PSD – intenţionat – a creat o criză sanitară pentru că la sfârşit să vină să critice Guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate”, spusese şeful statului.

Share