Ciolacu: „Guvernul, responsabil de tragedia de la Piatra Neamț. Demisia!”

Share

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a înţeles că are în faţă un zid şi este decis în continuare să intre cu capul în acesta. Acum, îşi ia avânt.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat luni seară, Guvernul că este responsabil de tragedia de la Piatra Neamț, la nici 24 de ore după ce a cerut aceluiași guvern să semneze un pact pentru Sănătate.

„Numărul victimelor tragediei de la Piatra Neamț, care din păcate crește, este expresia eșecului național al Guvernului, de a gestiona pandemia. După 36 de ore de la petrecerea dramei, nici unul dintre guvernanti nu-și asumă vreun dram de răspundere”, a acuzat Ciolacu, într-o înregistrare, pe Facebook.

„Ajunge cu cinismul! Orban și Tătaru – dați-vă demisia! Nu pasați vina pe medicii-șefi de la secțiile ATI pentru aberațiile voastre! Nu ei sunt vinovați pentru deciziile voastre aberante! Medicii sunt cei care salvează vieți. NU voi! Ei trebuie ajutați să-și facă meseria, nu hăituiți!”, a mai spus Ciolacu.

Pe de altă parte, tot Marcel Ciolacu afirmase că în acest moment ar trebui ca toate forțele politice să se unească și să semneze un pact pentru Sănătate. Liderul PSD a adăugat că ar fi o mare greșeală ca tragedia de la Spitalul Județean Neamț să fie politizată.

Şi exact asta face acum…

Share