home CORUPTIE, POLITICA Christian Sabbagh îl atacă pe comisarul Traian Berbeceanu

Christian Sabbagh îl atacă pe comisarul Traian Berbeceanu

Share

Christian Sabbagh, realizator TV, a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa lui Traian Berbeceanu. Dupa ce a fost pus la punct de Marian Godina, Sabbagh si-a sters postarea, sustinand ca i-a fost spart contul.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ulterior, l-a amenintat pe Godina ca il da in judecata.

„A scris Christian Sabbagh, in seara asta, pe pagina lui, ca moare de ras in legatura cu numirea lui Berbeceanu la MAI si ca mai ramane sa fiu dus si eu la minister. Aidoma lui Ciutacu, il introduce si el pe Pablo, iar la final spune ca ar trebui sa spuna SRI cine sunt acesti doi politisti. Adica eu si Berbeceanu.

Plictisit dupa un antrenament, intru pe pagina domniei sale si il indemn sa spuna tot ce stie despre mine, zic sa afle oamenii mai repede.

In scurt timp, vine raspunsul domnului, acesta scriind ca atunci cand un politist ajunge sa citeasca „dupa un text”, iar lumea „sa-i dea like la prestatia iUmor”, mai bine plimba „frumusetea de Alpaca”.

Raspunsul domnului era plin de greseli gramaticale, asa ca m-am gandit sa-i dau o replica. Comentariile negative la adresa dumnealui curgeau garla, asa ca i-am zis sotiei mele, in gluma, ca parca vad ca sterge postarea si spune ca i-a fost spart contul.

Exact asta a facut.

Acum, imi cer iertare, dar nu am cum sa fiu atat de naiv incat sa cred asta, mai ales ca atat pe mine, cat si pe dl Berbeceanu ne-a mai atacat in trecut exact cu aceleasi teme. In plus, omul care i-a „spart” contul a avut grija sa-i si blocheze pe cei care comentau negativ. Adica ii spargi contul cuiva ca sa-l pui intr-o lumina proasta, dar apoi stai si ii blochezi pe cei care comenteaza negativ. Mai bine spunea sincer ca a batut campii si ca-i pare rau, ar fi fost mai putin penibil decat acum.

Aaa…ca sa nu uit, nu e prima oara cand isi sterge postarile dupa ce aduna reactii negative, de aceea am si facut printuri. ;))”, a relatat Godina pe blogul sau.

Umilit, Sabbagh a anuntat apoi ca il da in judecata pe Godina.

„Golani care au imbracat o uniforma, candva. Iata ce tupeu! Stiu ca exista sau au existat asemenea oameni in Politia Romana, santajisti, banditi,oameni lipsiti de orice etica profesionala. Daca in 48 de ore nu face publice toate probele, pe acest individ il dau in judecata! Si mai grav, daca avea habar ca am comis vreo infractiune, de ce nu a denuntat-o?”, a scris Sabbagh pe Facebook.

Share