home CORUPTIE, POLITICA Chirieac sare să-l apere pe Arafat şi instigă la un nou ianuarie 2012

Chirieac sare să-l apere pe Arafat şi instigă la un nou ianuarie 2012

Share

Bogdan Chirieac il apara inversunat pe Raed Arafat, sustinand ca romanii ar trebui sa iasa in strada sa il apere. Spusele sunt în vena evenimentelor din ianuarie 2012.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

După ce preşedintele de atunci a vorbit despre privatizarea sistemului de urgenţă, propaganda PSD a sărit să-l apere pe Raed Arafat. A rezultat o serie de proteste provocate în Bucureşti şi aproape fiecare capitală de judeţ.

Practic, manifestanţii trimişi de organizaţiile PSD bifau proteste peste tot. La Slobozia de exemplu s-a ajuns la situaţia absurdă că sâmbătă seara, un astfel de protest a început din nimic, în faţa Prefecturii Ialomiţa. Ofiţerul de serviciu, dezorientat, a ieşit, să le spună manifestanţilor că în clădire nu este nimeni.

„Vad ca un oarecare, numit Vela, acum e ministru de Interne… vine din neagra vesnicie si probabil ca acolo se va si intoarce. I-a casunat acestui individ pe doctorul Raed Arafat. Asa am senzatia, dupa o campanie de presa bine pusa la punct… Vreau sa spun ca demiterea lui Raed Arafat, probabil un om care a salvat un milion de vieti in aceasta tara de cand se ocupa de SMURD va avea consecinte dezastruoase impotriva tuturor celor care achieseaza la asa ceva, din mediul politic. Asta este, intr-adevar, o chestiune care va impinge si mai tare pe tobogan PNL.

As vrea sa aflu si eu pe cine incurca Raed Arafat. A inceput domnul acesta de la Interne, am vazut ca l-a luat in zeflemea pe Raed Arafat cand a spus ‘eu aleg sa plec din tara’. In 2015 vizitam Golful, era premier domnul Ponta si deschidea relatiile acolo, in Qatar. Intamplator eram la masa cu domnul Arafat. A venit reprezentantul statului Qatar, nu glumesc, si i-a oferit greutatea sa in aur ca sa faca sistemul de urgenta in Qatar. Eram la hotelul Intercontinental din Qatar. Romanul Raed Arafat a spus: ‘nu, eu cu Romania…’ Aici am fost martor ocular”, a a declarat Chirieac la Antena 3.

„Hai sa nu ne mai batem joc de oamenii care chiar au facut ceva in aceasta tara. Cand o face domnul Vela, o pune jos retelele de infractori si de trafic de carne vie din tara asta, atunci o sa avem si pentru dansul acelasi respect pe care-l avem pentru domnul Arafat. Deocamdata n-a avut cand, ca e de o luna ministru, dar daca ai venit de o luna, hai sa nu dam de o parte una dintre putinele institutii autentice care exista in aceasta tara. Sigur, PNL poate sa faca lucrul aceasta. L-a facut si Basescu in 2012, dar a iesit lumea in strada. Poate ca si acum ar fi de iesit lumea in strada daca si sistemul de medicina de urgenta trebuie pus pe butuci ca vrea nu stiu cine”, a mai spus Chirieac.

 

Share