home MASS MEDIA, POLITICA Cerasela Rădulescu (Radio România) făcea campanie PSD în Bruxelles, pe 16 noiembrie

Cerasela Rădulescu (Radio România) făcea campanie PSD în Bruxelles, pe 16 noiembrie

Share

Cerasela Rădulescu este jurnalist la Radio România Actualităţi de foarte mulţi ani şi e jalnic ce a devenit în ultimii ani.

Acum mult timp, prin anii în care Adrian Năstase era prim-ministru, Cerasela Rădulescu făcea parte din Iniţiativa Radio România, o organizaţie care milita contra lui Dragoş Şeuleanu.

Dragoş Şeuleanu era preşedinte-director general din acele vremuri de la Radio România şi avea un comportament asemănător celui al lui Ovidiu Miculescu azi: despot.

De ce facem asta, bă? Pentru că acum suntem noi la putere şi facem exact ce vrem, băgaţi-vă minţile-n cap.

Cerasela Rădulescu era contra acestor practici. Acum “a primit un os de ros” şi e sluga lui Ovidiu Miculescu şi a PSD, care l-a numit pe acesta acolo. Clipul de mai sus este simptomatic.

Cerasela Rădulescu (Radio România) făcea campanie PSD în Bruxelles, pe 16 noiembrie
Cerasela Rădulescu hingherindu-i pe demonstranţii români anti-PSD prin Bruxelles, cu reportofonul în mână, în misiune de serviciu.

Aşa trece gloria lumii. Cerasela Rădulescu hărţuieşte, în ziua turului al II-lea al alegerilor, 16 noiembrie, doi români pe străzile din Bruxelles, care demonstrează contra PSD, ameninţându-i că le face plângere la Poliţie.

===

FRJ MediaSind arată că Cerasela Rădulescu, corespondentul SRR la Bruxelles, e aceeaşi persoană trimisă, împreună cu o altă apropiată a şefului SRR, Ovidiu Miculescu, Nicoleta Balaci, la Dublin, pentru a discredita Congresul Mondial al Jurnaliştilor.

• citeşte şi: Raportul FIJ confirmă diversiunea montată de administraţia Miculescu pentru a discredita Congresul Mondial al Jurnaliştilor

Share