home CORUPTIE, POLITICA CEC Bank Dolj a tăiat pensiile. Olguţa Vasilescu a început propaganda

CEC Bank Dolj a tăiat pensiile. Olguţa Vasilescu a început propaganda

Share

Olguţa Vasilescu a făcut încă o nefăcută din vena propagandei PSD. CEC Bank Dolj a virat, în cursul zilei de miercuri, pensiile diminuate pentru aproximativ 17.000 de pensionari doljeni.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Practic, pensionarii care au carduri la banca de stat amintită s-au trezit că li s-au virat miercuri în conturi pensiile la nivelul lunii august 2019.

Aşadar, pensionarii primiseră în conturile deschise la CEC Bank pensiile la nivelul avut înainte de majorarea punctului de pensie, care a intrat în vigoare la data de 1 septembrie, spune Adevărul.

Mai mulţi pensionari care s-au trezit cu mai puţini bani în conturi au mers la bancă să vadă care este situaţia. Reprezentanţii băncii i-ar fi informat că un funcţionar din bancă a făcut o plată greşită, încurcând un fişier informatic.

Respectivul ar fi virat clienţilor pensiile în cuantumul aferent lunii august, nicidecum la nivelul aferent lunii noiembrie.

Deputatul PNL de Dolj, Nicolae Giugea, a reacţionat pe Faceboook:

La ordinul Olguței în Dolj s-au tăiat pensiile. PSD ul lasă în urmă mine îngropate. De la instalarea guvernului Orban, Olguța tot spune că liberalii vor să taie pensiile. Ieri CEC s-a conformat acestui ordin venit de la Olguța și aproape 17.000 de oameni din Dolj au primit pensiile diminuate cu 200 de lei.

Când scandalul a devenit prea mare au invocat o eroare de calcul. În realitate pesediștii din structurile din teritoriu au ordin să boicoteze prin orice mijloace activitatea guvernului“, a scris Giugea pe pagina sa de Facebook.

Olguţa Vasilescu a recţionat, după ce Nicolae Giugea a acuzat-o că a ordonat diminuarea pensiilor în scandalul CEC Bank:

Câți nebuni produc la hectar cei de la PNL? Ora si nebunul! V-ați incurcat la guvernare și acum căutați vinovați? Cautați-vă prostii din bătătură! Așa cevaaaaa…

Senatorul PNL Mario Oprea a declarat că PNL “nu va recurge la tăieri salariale în sectorul public şi nici la tăieri de pensii”. Guvernul PNL va lua măsuri şi pentru consolidarea Pilonului II de pensii.

Printre aceste măsuri se va numnăra eliminarea posibilităţii de a opta pentru Pilonul I sau Pilonul II, concomitent cu creşterea contribuţiei la Pilonul II.

Citeşte şi
Premierul Ludovic Orban a reacționat dur față de anunțul atacării la Curtea Constituțională a două
Parlamentarii PSD Gheorghe Dorel Căprar, Florin Tripa și Ioan Chisăliță sunt urmăriți penal de DNA
Mesaj foarte dur, suburban, al lui Mircea Badea, la adresa pesedistilor care il sustineau pana
Conducerea PNL ar fi batut deja in cuie decizia sa provoace alegeri anticipate, acestea urmand
Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor, supranumit Ali Comicul pentru declaraţiile sale neverosimile, a
Locuitorii din Slatina, judetul Olt, au din nou parte de apa neagra la robinetele din
Cosmin Prelipceanu, realizator al emisiunii Jurnalul de Seara de la Digi24, a anuntat joi ca
O parte semnificativă din datoria de 15 milioane de euro a PSD, către firmele și
30 de filiale județene ale Pro România își negociază trecerea la PSD. Tudose spune că
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, la finele ședinței Comitetului Executiv Național, că
Share