Ce i-a spus Dan Diaconescu lui Basescu

Share

Dupa ce a iesit de la bulau, aflat sub ancheta DNA, Toma Alimos Coca-Cola se lauda ca l-a sunat pe Traian Basescu, iar acesta, contrar asteptarilor, i-a raspuns la telefon.

Dan Austericrizescu i-a spus lui Basescu: “Buna ziua, domnule presedinte, va saluta viitorul presedinte al Romaniei!”, iar de la celalalt capat al firului s-a auzit un hohot de ras fara sfarsit.

Traian Basescu, sustine Dan Diaconescu, i-ar fi spus acestuia ca nu are nici un fel de legatura cu anchetarea si arestarea teleastului intergalactic.

Acum, ceea ce trebuie sa remarc este ca, urmarind OTV din curiozitate, ca sa vad unde ajunge marele jurnalist, odata ce s-a lansat in cosmosul politicii romanesti, am tras concluzia ca in curand va ajunge intr-adevar in cosmos.

Primeste foarte multe telefoane de la romani care ii cer bani. Madam Tincuta din Baclavanestiul din Dealul din Vale nu mai poate plati chiria la apartament si crede ca ar chivernisi-o daca Diaconescu i-ar face cadou un apartament de vreo, hmmmm…, sa zicem vreo doua camere. Are datorii la chirie de 8.000 de euro.

Astfel de solicitari de bani au curs rau de la oameni care nu castiga nimic si cer mereu bani. Daca la inceput Austericrizescu a spus da, luati legatura cu redactia si rezolvam, dupa vreo doua ore a inceput sa spuna nu astfel: “Nu va vad bine, trebuie sa rezistati pana la urmatoarele alegeri”.

La puterea de intelegere a potentialilor aligatori ai lui Diaconescu, exportati din electoratul encefalovor ar lui Gigi Becali, ei inteleg sa-l voteze pe Dan Diaconescu dupa ce acesta le da bani. Foarte multi bani. Enorm de multi bani. Pentru ca dupa primii bani ceruti, daca acesta va ceda psihic si ii va da, vor urma altii si altii.

Estimarea mea este ca iubitorii de Toma Alimos TV vor avea in curand prima dezamagire, cand isi vor da seama ca salvarea nu vine nici de la Loto 6/49, nici de la OTV, DDD & Co..

Share