home CORUPTIE, POLITICA Ce i-a răspuns Iohannis infractorului-șef, după atacul lui Dragnea

Ce i-a răspuns Iohannis infractorului-șef, după atacul lui Dragnea

Share

Klaus Iohannis i-a răspuns lui Liviu Dragnea după atacul șefului PSD lansat la mitingul PSD de la Galați. Președintele Iohannis nu a așteptat prea mult pentru a-i răspunde lui Liviu Dragnea, după atacurile în serie ale acestuia.

”Nu-i niciun secret că peste câteva zile avem alegeri și sper că pentru nimeni din această sală nu o noutate dacă vă spun că avem și un referendum pe care l-am convocat eu, pentru că așa trebuie! După 2 ani și jumătate de rateuri și guvernare eșuată PSD-iștii trebuie să primească un răspuns și acum îl vor primi.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Aud că pesediștii vorbesc prostii despre summit-ul de la Sibiu. N-au înțeles nimic și nu i-a invitat nimeni, pe bună dreptate. Actuala guvernare are cu totul alte priorități, alte interese decât românii. România se confruntă, ca urmare a acestei dezastruoase guvernări cu mari probleme.

Apropo de interese…un infractor șef sau șeful infractorilor, nu știu cum să spun mai bine. Zice acolo el că Iohannis reprezintă interese străine. Nasol! Hai să vedem cum e cu interesul ăsta. Se aude că sunt români care vor autostrăzi, și eu îmi doresc. Aud tot așa că sunt români care vor spitale. Și eu îmi doresc spitale noi pentru români. Pe pesediști, educația nu-i interesează, despre autostrăzi nu mai vorbesc, spitalele regionale au fost bune doar cât a fost campania electorală. Eu zic că formularea corectă era așa: Iohannis reprezintă interese străine PSD, dar reprezintă interesele românilor”, a spus Klaus Iohannis.

Citeşte şi
PNl s-a detaşat în intenţiile de vot la europarlamentare, conform unui sondaj recent realizat de
Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că ideea de schimbare a majorității parlamentare după alegeri,
Klaus Iohannis: S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Eliberați România! Vă aștept pe toți la
Dragnea a inventat un bătrân despre care a afirmat că ar fi bătut de protestatari.
Mitingul organizat de PSD în orașul de pe Dunăre s-a încheta. Mitingul a avut parte
Preşedintele Klaus Iohannis a fost aşteptat sâmbătă de sute de persoane la Iaşi, la lansarea
Mitralieră Rădulescu, parlamentar PSD de Argeş, susţine că Klaus Iohannis nu este român.Nu este prima
Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, spune că există două decizii ale Curții Constituționale, potrivit cărora
Klaus Iohannis este favorit în cursa pentru Cotroceni, fiind creditat cu 34,9% din intențiile de
Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian, susține că există suficiente motive pentru suspendarea președintelui Iohannis.
Share