Cat de ridicola poate fi Teo Trandafir! (Anne-Marie Blajan)

Share

Mi s-a parut aiurea cand PDL i-a propus lui Teo Trandafir sa candideze pentru un post de deputat, dar, dupa ce am vazut rezultatul, mi-am zis: iata, au avut dreptate, a castigat. Insa, ma intreb, cat de greu era sa castigi in fata Lilianei Minca? O femeie de-a dreptul ridicola, cabotina si mahalagioaica.

FOTO: stufFabouTlifE

Asta nu inseamna ca o simpatizam pe Teo – ca om de televiziune a promovat manelistii si asta a fost inceputul “manelizarii” (daca-mi permiteti termenul) televiziunilor si al spatiului public, in general. Teo e o femeie inteligenta, dar asta nu o scuteste sa faca multe, foarte multe greseli si sa devina ridicola.

De la plecarea ei pe usa din spate de la Pro TV si declaratiile ca asteapta inca un telefon de la Sarbu, sperand ca el ii va ierta tradarea, la “prostituarea” in emisiuni cu invitati non-valori, dar care ii aduceau bani si audienta n-a facut decat sa fie ridicola.

Si ridicola a fost si cand a votat motiunea, cu atata teatralitate in gesturi si atata sfidare la adresa guvernului si a colegilor ei din PDL. Poate ca PDL merita asta.

Numai ca acum Teo vine cu o explicatie halucinanta si toata inteligenta ei este pusa la indoiala. Sa nu mai vorbim ca se umple de ridicol. Toate reactiile si gesturile ei de dupa introducerea bilelor in urne, imbratisarile cu parlamentari ai opozitiei, ea le explica acum astfel, in ziarul Ring:

„Mă simţeam foarte rău atunci când am făcut acel gest din parlament în ziua votului. Am încercat să urc treptele, să pun bilele şi apoi să cobor. Când am văzut că pot să fac chestiile astea, am spus: «Oh, my God!» şi, când am coborât, am zis: «Yes, am reuşit, am reuşit, am putut!» Toată lumea m-a blamat”. Întrebată dacă regretă gestul, Teo a răspuns: „Sigur că îmi pare rău. Fiecare poate să aibă momentele lui proaste, cum am eu acum“.

Apoi, întrebată dacă are informaţii cu privire la o posibilă cădere a guvernului, ea a exclamat: „Sper să nu. E singurul care ne-a mai rămas”. E ridicola si prin faptul ca se justifica peste tot pe unde poate: acum o aud pe Realitatea TV.

Mai intelegeti ceva?… citeste tot aici

Share