home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Cartianu: Gușă urmărește, probabil, eliminarea totală a lui Rareș Bogdan

Cartianu: Gușă urmărește, probabil, eliminarea totală a lui Rareș Bogdan

Share

“Gușă urmărește, probabil, eliminarea totală a lui Rareș” Bogdan, susţine jurnalistul Grigore Cartianu, în ultimul său articol de pe Ziariştii.com.

Omul de media mai afirmă că…

… prin jocurile murdare ale lui Gușă, ciuma roșie pune stăpânire și pe Realitatea TV. Emisiunea lui Rareș Bogdan a rămas o oază, și aceea tot mai izolată, cu jumătate de duzină de ziariști interziși.

Cartianu: Oreste şi Rareş Bogdan pregătesc o “mişcarea albă” contra Ciumei Roşii

Interzis de peste două luni la Realitatea TV, Oreste Teodorescu continuă să se afișeze cu Rareș Bogdan, al cărui invitat permanent a fost în ultimii ani. Este o bilă albă și pentru Rareș, care nu se teme de furia lui Cozmin Gușă pentru o asemenea sfidare.

Aseară, Oreste a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu cei doi jurnaliști în jurul focului, în zăpadă. Doi câini prietenoși se lasă mângâiați de Oreste și Rareș, care se apără de frig cu cojoace groase.

Mesajul lui Oreste e cu tâlc: „Cu sufletul la România frumoasă! Și gândul la o mișcare albă împotriva ciumei roșii! #rezistam # nucedam”

, a scris Cartianu.

Share