home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Cartelul mafiot Vantu & Voiculescu, vulnerabilitate a Romaniei (Dan Badea)

Cartelul mafiot Vantu & Voiculescu, vulnerabilitate a Romaniei (Dan Badea)

Share

Statul reacționează, în sfârșit, la asediul continuu declanșat, cu mult timp în urmă, împotriva instituțiilor sale fundamentale de către presa de tip mafiot reprezentată de trusturile anti-românești Realitatea-Cațavencu și Intact (Antena3 și Jurnalul Național).

FOTO: Flacara Iasiului

Astfel, în ședința de ieri a CSAT, practici ale presei controlate de moguli, despre care scriu de la înființarea acestui blog, au fost înscrise în Strategia Națională de Apărare printre cele 15 ”vulnerabilități” ale României.

Este vorba concret despre ”campaniile de presă la comandă” și despre presiunile făcute de moguli asupra statului pentru a-și satisface interesele politico-financiare.

Noua vulnerabilitate este formulată, în document, în felul următor:

”fenomenul campaniilor de presă la comandă, cu scopul de a denigra instituții ale statului, prin răspandirea de informații false despre activitatea acestora; presiunile exercitate de trusturi de presă asupra deciziei politice în vederea obținerii de avantaje de natură economică sau în relația cu instituții ale statului”.

Imediat ce au aflat de menționarea în Strategia Națională de Apărare a practicilor cu care s-au obișnuit deja, mașinăriile de propagandă vizate, au reacționat în stilul caracteristic, lansând o nouă campanie mincinoasă împotriva CSAT și a președintelui Traian Băsescu.

”Presa văzută ca pericol”, titra Realitatea TV, deși nu de presă în general se face vorbire în document, ci de practicile mafiote din presă, adică de campaniile de tipul celor făcute zilnic de Realitatea TV și Antena 3.

Exemple despre astfel de campanii pot fi găsite și pe acest blog, ultima dintre ele fiind aceea prin care populația a fost incitată la revoltă socială și dărâmarea violentă a guvernului Boc de către cele două flașnete diversioniste ale lui Vîntu și Voiculescu… citeste tot aici

Share