Carmen Iohannis şi-a angajat încă un creator de modă

Share

Carmen Iohannis şi-a mai angajat încă un creator de modă, ca şi cum cei trei care fac de creaţie pe deasupra genunchiului ei strunjit nu ajung.

Eli Lăslean, Alexandru Ciucu, Stepham Pelger şi acum Andreea Ţincu – sunt cei patru creatori de modă pe care şi i-a angajat madam tanti cucoana de la Cabinetu’ Doi, dân capu’ statului.

Evident, prima grijă a doamnei Ţincu (sau Tincu) este să-i ia apărarea lu’ Carmencita Strunjita, care-şi arată de zor genunchita cronică.

Ea dă exemple ilustre de personalităţi feminine care au purtat fuste la fel de scurte ca mam’mare dân capu’ statului românesc.

Sigur, îi propunem lu’ Andreea să-i facă lu’ Tante şefa dă stat chiloţi şi sutiene-nflorate, să ne trimită femeia bezele fotografice pe Facebook, pozându-se la plajă cu bărbat’su’n slipi, rânjind cu toţi dinţii dân dotare, lângă ea.

Apoi afirmă:

Nu as putea sa inteleg niciodata de unde este acest interes subit al romanilor pentru moda. Orice persoana, indiferent de meseria pe care o are, a inceput sa fie experta in fashion si in tinutele pe care ar trebui, sau nu, sa le poarte Doamna Iohannis.

Nu este deloc un interes subit pentru ţinutele lui Tante Iohannis, ci mai curând o uimeală necenzurată (la noi, cel puţin, cu certitudine) că, după trei doamne preşedinte discrete, modeste, la locul lor, care cu certitudine nu şi-au angajat modişti şi alte prostii de-astea, a apărut o a patra care are designeri ce-i fac rochii dedicate, pe bani grei.

Ca să nu mai vorbim că aceşti designeri au găsit prilejul ideal să-şi facă reclamă la greu pe spinarea Şăfei Statului, ceea ce este o chestiune ce aduce a interese comerciale majore în joc, de care Klaus Iohannis ar trebui să se ţină foarte departe.

Şi încă una de bonus: oare de unde vin banii cu care sunt plătiţi aceşti designeri – din bugetul personal al fameliei Iohannis sau din bugetul Administraţiei Prezidenţiale?Pen’că vrem să ştim.

Acum îi mai deranjează şi că ne deranjează… băi, nene, dar ce tupeu!

Share