home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Carmen Avram neagă că a luat bani de la Dan Voiculescu VIDEO

Carmen Avram neagă că a luat bani de la Dan Voiculescu VIDEO

Share

Eurodeputata PSD Carmen Avram, fostă jurnalistă a Antenei 3, întrebată de către revoluționarul Marian Moroșanu, aka Marian Ceaușescu, referitor la banii…

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

… pe care i-a primit de la postul de televiziune pe perioada când lucra acolo, a negat că a fost plătită de Dan Voiculescu, spunând că a beneficiat de banii pe care emisiunea sa, “În premieră”, îi producea prin publicitate.

Carmen Avram: Eu eram plătită din publicitatea pe care o făcea emisiunea mea.

Marian Ceaușescu: Cum ați putut sta lângă acel securist care a făcut și închisoare, dar nu i s-au confiscat banii furați?

Carmen Avram: Cum nu i s-au confiscat?

Marian Ceaușescu: I s-a confiscat doar un procent foarte mic. Ce părere aveți? Nu credeți că din acei bani ați fost plătită și dvs. în fiecare lună?

Carmen Avram: Nu. Eu primeam bani de la companiile care făceau publicitate în emisiunea mea.

Vedeți video de la minutul 5:18:

Conform Capital, Carmen Avram a încasat de la Antena 3, în anul 2018, suma de 295.488 de lei, adică aproximativ 63.000 de euro. În schimb, soțul acesteia, Adrian Ursu, unul dintre șefii Antenei 3, a câștigat în 2018 sume cu adevărat impresionante din:

-Drepturi de autor INTACT MEDIA ADV  – 13.027 RON

-Realizator drepturi de autor Antena 3 – 280.961 RON

-Realizator drepturi de autor Antena 3 – 352.224 RON

Share