Care sunt garantiile pe care vi le ofera o firma serioasa de transport ADR?

Share

In cazul in care activitatea dumneavoastra profesionala presupune lucrul cu substante considerate periculoase, fie ca vorbim despre gaze sau lichide inflamabile, substante si obiecte explozive ori peroxizi organici, acestea trebuie transportate in cele mai bune conditii.

La fel cum o companie aeriana isi va pierde toata credibilitatea, riscand chiar falimentul in cazul prabusirii unui avion, la fel si business-ul dumneavoastra va avea puternic de suferit in cazul nedorit al unui accident pe parcursul unui transport ADR.

transport adr
transport adr

Asta cu atat mai mult cu cat, tinand cont de vietile omenesti care ar putea fi pierdute si de impactul asupra mediului inconjurator, cu siguranta o asemenea informatie va fi preluata de presa nationala sau internationala.

In conditiile date, trebuie sa alegeti o firma cu o experienta indelungata in oferirea de servicii de transport ADR. Aceasta va va da in primul rand garantia ca nu va exista niciun incident si nicio persoana nu va fi ranita sau nu va avea viata pusa in pericol, fie ca este vorba despre cei care realizeaza transportul propriu-zis, fie alti participanti la trafic ori persoane aflate in apropiere.

Cand vine vorba despre substante periculoase precum cele enumerate mai sus, este nevoie de masuri suplimentare de protectie, atat in ceea ce priveste conditiile transportului propriu-zis (in containere, remorci si vehicule specializate), cat si semnalizarea acestuia.

Volsped – solutii de transport marfa periculoasa in cele mai bune conditii

Un exemplu relevant in acest sens il reprezinta compania Volsped, care din anul 2007, al infiintarii sale, si pana in prezent a parcurs nu mai putin de 60,3 milioane de kilometri in beneficiul a zeci de mii de clienti, persoane fizice sau juridice, transportand 700.000 de tone de marfa catre 31.680 de destinatii din intreaga lume.

Oferta sa include atat servicii de mutare, cat si transport general si transport specializat (frigorific, de autoturisme si alte vehicule, agabaritice, de mobila, materiale textile, cereale, dar si transport ADR).

“Volsped va propune solutii adecvate de transport ADR, in conditii de siguranta. Este vorba atat despre autovehicule proprii, cat si despre cele ale partenerilor, cu toate dotarile necesare din punct de vedere legal”, se arata pe site-ul companiei. Concret, autovehiculele au semne distinctive de identificare (placi reflectorizante de culoare portocalie), iar conducatorul va avea intotdeauna asupra sa trusa ADR. Aceasta contine vesta reflectorizanta fluorescenta, ochelari, manusi, sort, cizme de protectie, masca de gaze, filtru de protectie, casca de protectie si lanterna portabila.

Mai mult decat atat, toate autovehiculele implicate intr-un transport ADR organizat de catre Volsped sunt dotate, in mod obligatoriu, cu stingatoare de incendiu si triunghiuri de avarie. Aceste masuri de siguranta, coroborate cu o instruire si o pregatire prealabila ireprosabila a soferilor, scad la zero riscul oricarui incident, asigurandu-va linistea pe tot parcursul transportului.

Nu in ultimul rand, compania Volsped va ofera posibilitatea de a urmari vehiculul incarcat cu substante periculoase in orice moment, intrucat acesta este dotat cu un GPS functional si pornit in permanenta. In aceste conditii, firma ai carei clienti se declara satisfacuti in proportie de 98,8% de serviciile sale reprezinta alegerea perfecta in cazul in care aveti de dus la bun sfarsit un transport de substante periculoase.

Share