Cablograma refuzata de WikiLeaks despre OZN-uri

Share

New secret UFO Wikileaks cable revealed“, titreaza AllNewsWeb.

O sursa din cercul interior WikiLeaks a lasat sa se scurga in secret catre acest website continutul unei corespondente a Departamentului de Stat al Statelor Unite, avand ca subiect obiectele zburatoare neidentificate.

foto: Knowledge Porch

fotoinfo: Assange: Many weirdoes email us about UFOs. It worth nothing that yet-to-be-published parts of the cable gate archive there are indeed references to UFOs

WikiLeaks a evitat sa publice pe website-ul sau aceasta corespondenta.

Cablograma arata: “Este de importnta maxima pentru tot personalul ambasadelor sa inteleaga ca nu au voie sa discute in nici o situatie ce legatura exista intre Departamentul Apararii al Statelor Unite si intrarea OZN-urilor pe orbita terestra. Inca odata: seriozitatea acestei chestiuni nu poate fi minimalizata”.

Ce intelegem din aceasta corespondenta este ca exista OZN-uri care intra pe orbita terestra si ca intre le si departamentul american al apararii exista o anumita legatura, care este extrem de secreta, incat Departamentul de Stat tine sa precizeze acest lucru in mod expres catre o ambasada.

Care este aceasta legatura secreta?

Depesa secreta a fost trimisa pe 9 noiembrie 2005, de catre Departamentul de Stat al SUA, catre un diplomat aflat in legatura cu Ambasada Statelor Unite din Kiev. Asa cum rezulta, Washingtonul era ingrijorat ca, la petrecerile si cocktailurile la care participa, diplomatii americani ar putea sa-si dea drumul la limba si sa palavrageasca despre OZN-uri cu cine nu trebuie.

Rezulta destul de clar ca Statele Unite considera chestiunea destul de importanta, pentru a aloca resurse in chestiune. Avand in vedere ca chestiunile privind Fenomenul OZN si extraterestrii sunt secrete de cel mai inalt nivel, este surprinzator ca Julian Assange a ales, ca masura de securitate, sa nu dezvaluie astfel de informatie.

citeste si: Wikileaks UFO Disclosure – WikiLeaks Cables Contain UFO Info Claims Assange (UFO Blogger)

Share