Cabinetul Pierzaniei. Componenţa pe miniştri la Executivul Pierzaniei

Share

Membri în Cabinetul Pierzaniei, conduşi de Mihai Tudose, din Brăila, miniştrii au depus jurământul. Toţi au jurat, cu mâna pe Biblie (Sevil cu ea pe Coran) că vor respecta Constituţia şi legile ţării.

Precedentul Executiv care a făcut asta a dat-o-n bărci la scurt timp după intrarea în pâine. Câţiva miniştri, semnatari ai OUG 13, au reuşit să facă în aşa fel că în România s-au produs cele mai mari proteste din istoria ţării ever.

Sperăm că noul executiv va reuşi acelaşi lucru, spre propăşirea neamului românesc şi ajungerea câtorva viitori puşcăriaşi guvernamentali acolo unde le este locul. La Bulău, Întristare, Mititica, Răcoare şi Tubulatură.

Cabinetul Pierzaniei. Sevil Shhaideh, conducta de bani pentru partid

* Sevil Shhaidehvicepremier, ministru al Dezvoltării Regionale. Este fosta unealtă a Clanului Mazăre la Constanţa. E folosită de clanul PSDragnea pe post de conductă de bani pentru PSD şi ALDE. Ministerul Dezvoltării gestionează un volum uriaş de bani. Aflat în realitate pe mâna lui Liviu Dragnea.

* Grațiela Gavrilescu — vicepremier, ministru al Mediului. Era ministru pentru Relaţia cu Parlamentul la momentul OUG 13. După ce s-a pus presiunea pe ea, a cedat şi a dat cu plaivazul. În fals, pentru că era un document care fusese deja ciuzlăvit şi era şi şorici de fax.

* Marcel Ciolacu — vicepremier fără portofoliu Marcel Ciolacu este bodiguardul lui Tudose. Cam aşa cum era Marian Neacşu bodiguardul lui Grindeanu. Dar acela era consilier personal, ăsta e ministru. E semn că Clanul Dragnea tot nu are încredere în propriul executiv.

Cabinetul Pierzaniei. Tudorel Toader, surpriza de la Justiţie

* Florian Bodog — ministru al Sănătății Dacă nu ne mănâncă holera, ciuma bubonică, rujeola, rubeola şi buba neagră septentrională, avem noroc.

* Tudorel Toader — ministru al Justiției Este minunea cea bună din acest executiv. A stat pavăzăcontra infractorilor de stat, după plecarea lui Florin “Altă Întrebare” de la minister.

* Adrian Țuțuianu — ministru al Apărării Naționale Nimeni nu poate pricepe ce caută acest domn respectabil la Apărare şi cum de a fost avizat favorabil de NATO. Are misiunea să pună în faptă alocarea a 2% din PIB pentru înzestrarea Armatei Române.

Cabinetul Pierzaniei. Ionuţ Mişa, noul gafeur al Guvernului

* Ionuț Mișa — ministru al Finanțelor Publice Este marele gafeur al acestei zile, despre care am scris aici. Este clar că oamenii aceştia caută în continuare bani, pe care să-i aspire din sistem, pentru ca apoi să-i prăduiască. Într-o bună zi tot ne vom trezi şi Pilonul II nu va mai exista.

* Mihai Fifor — ministru al Economiei Cu vocea sa baritonală, Mihai Fifor are misiunea nobilă să constituie Fondul Suveran. Un eficient instrument de prăduire.

* Carmen Dan — ministru al Afacerilor Interne Din categoria “poate doriţi să revedeţi”, Carmen Dan se va ocupa cu tulumbele cu apă, bastoanele şi lacrimogenele la următoarele proteste.

* Teodor Meleșcanu — ministru al Afacerilor Externe Meleşcalcanul are dosare grele în lucru. De eemplu, Dosarul UE, sau cel legat de parteneriatul cu Statele Unite. Ori Dosarul Ucraina. Părerea noastră e că se va ocupa mai curând de Dosarul strângerii relaţiilor cu măreaţa Uniunea Sovietică.

Liviu Pop, terminatorul CNATDCU

* Lucian Romașcanu — ministru al Culturii și Identității Naționale * Liviu Pop — ministru al Educației Naționale Liviu Pop este omul care a tras heblul la CNATDCU, la fix cât să nu aibă timp organismul acesta să-l declare plagiator pe premierul de atunci, Pictor Vonta.

* Lucian Georgescu — ministru al Cercetării și Inovării * Lia Olguța Vasilescu — ministru al Muncii și Justiției Sociale Va avea misiunea să cosmetizeze frâna pusă de alde PSD la poemnile pentru bugetari, din lipsă de bani.

* Rovana Plumb — ministru delegat pentru Fonduri Europene Ce treabă are Rovana cu Fondurile Europene – nimeni nu înţelege. * Petre Daea — ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale Este, fără discuţie, intelectualul Guvernului Tudose.

Toma Petcu şi mixul energetic

* Toma Petcu — ministru al Energiei L-aş întreba pe Toma Petcu un singur lucru: care va mixul energetic al României, din punctul lui de vedere, în anul 2030? Ce spun specialiştii de înaltă clasă din ministerul său?

Armaghedonul Oligarhilor 53. CARR. Centrul de Afaceri Româno – Rus

* Răzvan Cuc — ministru al Transporturilor Va sta de strajă pentru ca în România să nu se construiască în continuare autostrăzi, spre bucuria lui Putin. * Doina Pană — ministru al Apelor și Pădurilor * Lucian Șova — ministru al Comunicațiilor Vezi linkul de mai sus, în care scriem despre asociatul lui Şova, Boris Golovin

* Gabriel Petrea — ministru al Consultării Publice și Dialogului Social * Marius Alexandru Dunca — ministru al Tineretului și Sportului * Mircea Titus Dobre — ministru al Turismului * Andreea Păstîrnac — ministru pentru Românii de Pretutindeni

* Ilan Laufer — ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat Interesant este că pragul maxim de la programul Start-Up Nation este acelaşi cu pragul de la abuzul în serviciu. Să fie o coincidenţă? Nu credem în coincidenţe.

Laufer este protagonist în scandalul de corupţie din R. Moldova, în care e cercetat DOrin Chirtoacă, primarul Chişinăului. Întrebarea este de ce vedem mereu la aceşti oameni, cum este Laufer, cum ies, ici şi colo, colţii lui Putin?

* Viorel Ilie — ministru pentru Relația cu Parlamentul * Victor Negrescu — ministru delegat pentru Afaceri Europene.

Concluzia

Cu o singură excepţie – Tudorel Toader, nu există nici o umbră de îndoială privind competenţa membrilor Guvernului. Ei s-au născut pentru a fura. Misiunea miniştrilor din Cabinetul Pierzaniei este să colecteze banii care apoi umează să fie devalizaţi de mafii.

Acesta este scopul principal al Cabinetului Pierzaniei. Cu fiecare cabinet PSD care se instaurează, constatăm că nu există limite şi se poate mai rău decât la precedentul guvern. Chiar dacă pe vremuri, prin 2013, aveam impresia că mai rău decât Cabinetul Ponta 1 nu se poate niciodată.

Share