Bunica anti-PSD face furori şi trafic de excepţie pe Internet

Share

Bunica anti-PSD face furori pe Internet şi se apropie de 3 milioane de vizualizări, după ce a depășit 100.000 de share. Un clip realizat de un vlogger la modă.

Celebrul vlogger din Cluj-Napoca, Mircea Bravo, a realizat un clip, prin care îi îndeamnă pe români să iasă la vot în 26 mai, care a devenit fenomen în mediul online. În mai puţin de 24 de ore, clipul a înregistrat aproape 3 milioane de vizualizări.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

În clipul denumit ”Aşa a zis bunica”, Mircea Bravo interpretează un tânăr care îi solicită bunicii sale, o femeie cu puternic accent ardelenesc, bani ca să îşi ducă prietena la Paris. Când bunica anti-PSD află că nepotul vrea să lipsească din ţară tocmai în ziua în care au loc alegerile europarlamentare, ea se revoltă şi îi spune cum ”noi n-am avut de ales”.

Clipul a înregistrat aproape milioane de  vizualizări şi peste 100.000 de share-uri în mai puţin de 24 de ore. Numeroşi internauţi l-au lăudat pe Mircea Bravo pentru această realizare.

„De departe, ăsta este cel mai bun clip pe care l-am văzut în ultimii ani. Cu umor, cu inteligenţă, creativitate şi fior pe şira spinării. Bunica este o lecţie de viaţă. Aşa facem, cum o zis bunica”, i-a trasmis un român lui Mircea Bravo.

Share