home POLITICA Breivik, interesat de Noua Dreapta, PRM si tigani

Breivik, interesat de Noua Dreapta, PRM si tigani

Share

In manifestul “2083: O declaratie europeana de independenta”, autorul dublului-atentat de la Oslo, Anders Behring Breivik, face mai multe referiri la tara noastra.

Jurnalul

Printre altele, norvegianul scrie despre deportarile din Baragan, romii din tara noastra, formatiunile politice PRM si Noua Dreapta, precum si despre cum a reusit sa-si finanteze atacurile prin intermediul unei companii care folosea forta de munca din Romania.

Redam, dupa cum urmeaza, cateva fragmente referitoare la tara noastra, din documentul redactat de catre Anders Behring Breivik:

Despre Romania, in contextul valului otoman de islamizare

“Cel de-al doilea val de islamizare a inceput in secolul al XI-lea. Toate regiunile din Europa de Est, Anatolia (Turcia de azi), Grecia, Serbia, Bulgaria, Romania, toate tarile din jurul Marii Mediterane, odata crestine, au devenit Imperiul Islamic.

Acest val a durat din secolul al XI-lea pana in secolul al XVII-lea, cand armata otomana a fost oprita la portile Vienei, in anul 1683.” (pagina 121)

Despre sclavia practicata de otomani pe teritoriul tarii noastre si expeditiile din Transilvania

“Sultanii otomani, conform prevederilor Legii Islamice, au pus in practica o sclavie agresiva in Balcani, in special in timpul secolului al XV-lea (Mehmed I: 1402-1421; Murad al II-lea:1421-1451; si Mehmet al II-lea: 1451-1481).

Cronicarii contemporani turci, bizantini si latini recunosc deopotriva ca in timpul campaniilor desfasurate pentru unificarea Romaniei latine si a Balcanilor slavi sub stindardul Islamului, precum si in timpul ‘raziilor’ efectuate pe teritoriile crestine, turcii au redus masele de locuitori la sclavie.

(…) Italianul franciscan Bartholome de Yano (Giano dell’Umbria) vorbeste despre aproximativ 70.000 de sclavi capturati pe parcursul a doua expeditii in Transilvania (1438).” (pagina 134)… tot pe HotNews

Share