home ECONOMIE Braco, furnizor autohton de reductoare melcate

Braco, furnizor autohton de reductoare melcate

Share

Motoarele electrice utilizate la scară largă în industrii diverse la ora actuală aduc la rândul lor necesitatea de a utiliza și reductoarele melcate. Asta pentru că acestea ajustează anumite valori ale motorului, astfel încât acesta să funcționeze optim. Pentru fiecare aplicație în parte motoarele trebuie să respecte anumiți parametri, la fel ca și reductoarele folosite.

Reductoarele, așa cum și numele lor sugerează, sunt proiectate pentru a reduce din turațiile motoarelor. Dintre toate echipamentele mecanice, reductoarele melcate sunt cel mai adesea folosite. Acestea pot fi furnizate de Braco, comerciant pe aceasta nișă cu experiență îndelungată. Despre aceste echipamente descoperim și din cadrul paginii oficiale, respectiv https://www.bracomotoareelectrice.ro/reductoare-melcate/.

Cum funcționează reductoarele

Realizate dintr-o pereche de angrenaje, reductoarele au ca utilizare domenii diverse. Pot fi amintite situații precum echipamentele ce susțin funcționarea benzilor transportatoare, în cazul lifturilor, a mașinilor de îndoit țevi, în domeniul spălătoriilor auto de asemenea – ne referim la acele perii ce se învârt constant și spală autovehiculele. Nu este exclus să fie utilizate la scări rulante sau ventilatoare de turații mici sau la mașinile de amestecat din industria alimentară spre exemplu.

Reductoarele sunt considerate o soluție rentabilă și de lungă durată ce aduc o serie de beneficii. Implică un spațiu destul de restrâns pentru a fi montate, produc minimum de zgomot și au fiabilitate ridicată. În plus, pot fi configurate în fel și chip. Concret, dacă motoarele electrice au de regulă turații începând cu 750 rmp, în variantele standard mai ales, reductoarele pot reduce aceste turații de 1,5, 1,7 sau 2 ori, până la reducție de mii de ori.

Oferta de la Braco

În catalogul de oferte de la Braco se regăsesc reductoare melcate pătrate sau rotunde. Acestea au puteri variate ce se încadrează între minima de 0,9 și maxima de 7,5 kW. Sunt variante moderne, cu o formă ce permite fixare universala. În completare, carcasele acestora sunt din aliaj de aluminiu. Greutate mică, zgomot redus la funcționare și deci o serie de avantaje pe termen lung privind montarea și funcționarea fac din aceste reductoare melcate echipamente cu randament ridicat, utilizate la instalații universale.

Braco poate asigura și asistenţa la preluarea comenzilor. Ca reguli generale, atunci când sunt comandate reductoarele melcate se va avea în vedere puterea și turația de ieșire a aplicației. Reductorul trebuie să corespundă unui motor mai mare sau egal cu puterea aplicației. Cuplul nominal la ieșirea din reductor contează de asemenea, dimensiunea echipamentului. Consilierea profesionala poate face diferența aici.

Echipa Braco asigură pe cei interesați că este mai mult decât un furnizor de echipamente precum motoare electrice și reductoare melcate – daca în primă fază vorbim de posibilitatea de a comanda de la această sursă motoare ce au caracteristici speciale, pentru nevoia de selecție a reductoarelor potrivite este oferită asistenţa.

Preţurile diferă, ofertele sunt personalizate, dar ce trebuie spus cu certitudine este că Braco deține un stoc variat de echipamente precum cele menționate. Astfel, comenzile pot fi onorate în timp optim, dacă nu chiar imediat – daca produsul dorit este standard mai ales. Detalii în cadrul paginii oficiale.

Citeşte şi
Recomandări de cadouri pentru nativii din zodia Leu

Semn zodiacal aflat în perioada 23 iulie - 23 august, Leul are o mulțime de Read more

Dan Armeanu (ASE): Impactul Covid-19 asupra piețelor de capital

Profesorul Dan Armeanu (ASF) spune că impactul pandemiei generate de virusul COVID-19 asupra economiei mondiale Read more

Situațiile neprevăzute pot fi combătute cu ușurință de către electricienii profesioniști de la Garea

Garea, echipă de electricieni profesioniști, oferă servicii de reparații ale instalației electrice, dar și îmbunătățiri Read more

Ludovic Orban, categoric: Pensiile nu pot creşte cu 40%!

Premierul Ludovic Orban a afirmat răspicat că pensiile nu vor putea fi majorate cu 40%, Read more

CNSAS susţine că Mugur Isărescu ar fi fost colaboratorul Securităţii

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu este considerat de CNSAS colaborator al fostei Securități. Colegiul instituţiei a aprobat Read more

Leonardo Badea (BNR): Reducerea inegalităților, un imperativ pentru resetarea economiei după criza pandemică

Viceguvernatorul BNR, domnul Leonardo Badea, a declarat: „Pentru o lungă perioadă de timp, pe lista Read more

Florin Cîţu spune că va dezvălui tot despre teroriştii economici PSD

Ministrul de Finanţe Florin Cîţu afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este Read more

PSD, tembelism politic. Iniţiază apariţia a 11 salarii minime diferenţiate

PSD atacă bugetar România. Parlamentul a adoptat o lege, inițiată de 37 de parlamentari de Read more

PSD vrea să dinamiteze complet bugetul României

PSD va transforma în proiect de lege cele 28 de măsuri pentru repornirea economiei anunţate Read more

Share