home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Bogdan Chirieac, în şubă la RTV, pentru a lupta cu viforul liberal

Bogdan Chirieac, în şubă la RTV, pentru a lupta cu viforul liberal

Share

Bogdan Chirieac, zis și “Morsa Competentă”, este disperat că președintele Klaus Iohannis a obținut al doilea mandat.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Astfel, propagandistul PSD s-a prezentat într-o emisiune la România TV îmbrăcat cu o șubă și cu gluga pe cap, ca să arate că vin vremuri grele, din pricina faptului că la Cotroceni se află în continuare Klaus Iohannis, iar la Palatul Victoria este instalată o guvernare PNL.

“Este foarte mare ̶s̶u̶p̶ă̶r̶a̶r̶e̶a̶ disperarea în tabară pro-Dăncilă.
“Am venit foarte bine echipat fiindcă vremurile vor fi de aşa natură în România în perioada următoare”, Bogdan Chirieac, în emisiune la Victor Ciutacu”, conform jurnalistului Stoica Ionel.

Bogdan Chirieac suferă extrem de mult din pricina alegerilor prezidențiale, întrucât el era cel care spunea la Antena 3 că președintele Klaus Iohannins nu doar că nu va câștiga al doilea mandat la Cotroceni, dar nu va prinde nici al doilea tur al prezidențialelor.

De altfel, amintim că Bogdan Chireac a fost mufat în 2018 la banii PSD, în epoca lui Liviu Dragnea, actual pușcăriaș. Iată ce spunea publicația Newsweek într-o amplă investigație (o puteți citi complet AICI): “Un alt beneficiar este „jurnalistul” și „analistul” Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a încasat anul acesta de la PSD nu mai puțin de 1.157.149 de lei”.

Share