home DIVERSE, EUROVISION, EVENIMENT Blogul lui Iosif este vizitat de pe useri ai retelei STS

Blogul lui Iosif este vizitat de pe useri ai retelei STS

Share

Dupa cum se poate observa in captura de mai sus, dar si de pe Blogul lui Iosif, acesta a fost vizitat, in cursul diminetii de azi, la 9:55:48, de catre un user care foloseste reteaua Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS).

Nu stim daca acest om a vizitat site-ul in interes de serviciu, sau daca este interesat de subiectul Eurovision. Cert este un fapt: clientii STS sunt institutiile statului roman. Ministere, servicii secrete si asa mai departe. Printre ministere sunt si dintre acelea care au tangenta cu unele dintre cele despre care scriem aici si scrie si Iosif Kiss, pe blogul sau.

Bun, mergem mai departe, cu un titlu distractiv, putin mai jos…

TVR, Regulament Eurovision: “[…]castigaumulate toare piesa care[…]”

Evident ca este absurd sa spui ca ai respectat Regulamentul Eurovision Romania, care arata in mod clar si succint ca “va fi declarata castigaumulate toare piesa care va acumula cel mai mare numar de puncte”.

Oricine poate sa spuna ca a respectat sau nu un astfel de regulament, si Bobita, cainele comunitar batran din fata blocului meu, care, de cate ori trece dimineata nenea acela, cu umbrela neagra, latra de curg loloatele de par de pe el. Si el respecta un asemenea regulament.

Acum, Iosif sustine ca, in graba, cineva a “”umblat” putin pe la regulament, tocmai in fraza esentiala a acestuia, adica la aceea in care se precizeaza cum se desemneaza castigatorul finalei concursului Eurovision Romania 2008″. Asa si este. Probabil.

Ciudatenia si ironia este ca nu, nu ma balbai, in captura de dedesubt va reproduc acelasi fragment, existent si acum pe site-ul TVR, care demonstreaza ca, daca a fost o malversatiune, ea a fost facuta in felul urmator: cel care a postat Regulamentul a zapacit textul acestuia pe site-ul TVR, apoi niste adormiti de pe la Serviciul Juridic l-au luat de pe site, dandu-i print, si gata! “Conform cu originalul”. Punct!


TVR a comis un curcubeu barbos

Nu stim insa daca lucrurile stau astfel si de aceasta trebuie sa se ocupe altii. Stim noi cine.

Pana atunci, o sa va mai spun ca exista o tema notorie in british blues-rock, numita swlabr, sau S.W.L.A.B.R., care apartine marii trupe Cream, care este prescurtarea de la “She Walks Like A Bearded Rainbow”. Este vorba despre o tema conceputa initial ca un fel de parte a doua la notoria “Sunshine Of Your Love”, si ea proprietara unui acronim dragut, soyl.

Nebunia este ca, asa cum acronimul swlabr rezultat seamana izbitor cu balbaiala din Regulamentul TVR, la fel traducerea a ceea ce inseamna aceasta seamana exact cu ce au facut baietii din TVR din concursul acesta: “Ea merge ca un curcubeu barbos”. Televiziunea Romana paseste prin muzichie asemenea unui curcubeu barbos. Ramane sa vedem cand vor tunde curcubeul.

Share