home EVENIMENT, POLITICA Bere Gratis? Nu, pe banii lui Dan Voiculescu, cât de urât… VIDEO

Bere Gratis? Nu, pe banii lui Dan Voiculescu, cât de urât… VIDEO

Share

Trupa Bere Gratis a cantat in deschiderea lansarii candidaturii Ramonei Ioana Bruynseels la alegerile prezidentiale. Ea este sustinuta de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), infiintat si controlat din umbra de Dan Voiculescu.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Antena 3 a trasmis in direct evenimentul si a prezentat extrem de slugarnic discursul candidatei lui Voiculescu.

„Ramona Ioana Bruynseels si-a inceput discursul pe un ton emotionant. Corzi sensibile au fost atinse atunci cand a invocat-o pe mama sa”, scrie Antena 3.

„Sunt onorata sa ma aflu aici, sunt extrem de atinsa de primirea caduroasa pe care mi-ati facut-o. De altfel, atmosfera aceasta de sarbatoare imi aminteste cum la noi acasa a fost o mare sarbatoare, atunci cand am intrat la facultatea de Drept. Atunci, pentru mama mea a insemnat mult. Mi-a oferit tot ce aveam nevoie. Iti multumesc mama”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

„Un om potrivit in pozitia potrivita poate schimba Romania in bine. Acesta este motivul pentru care vreau sa raman in Romania si acesta este motivul candidaturii mele”, a subliniat candidata Partidului Puterii Umaniste.

„Merita Romania un destin mai bun? Si eu cred si simt la fel. Schimbarea de care vorbim si in care cred este realitatea imediata, schimbarea a inceput deja. Se vede peste tot schimbarea in lumea Internetului, a Instagramului, a Facebook nimic nu mai poate fi cum era acum 50 de ani.

Nu mai putem fi manipulati sau tinuti cu urechile astupate. Milioane de romani care au stat al cozi la sectiile de votare credeti ca au facut-o de dragul vreunui mare om politic? Corect! Nu au facut-o de dragul niciunui om politic au facut-o pentru ca isi doresc schimbarea.

Marii barbati de stat isi pun piedica ca astia mici din curtea scolii. Cozile, campaniile civice, protestele au ca principal motiv dorinta de schimbare a romanilor”, a mai spus candidata lui Voiculescu.

Share