home MASS MEDIA, POLITICA, REVISTA PRESEI BEC dă cu maiul în MAE (revista presei)

BEC dă cu maiul în MAE (revista presei)

Share

BEC dă cu maiul în MAE (revista presei)

BEC (Biroul Electoral Central) a răspuns la solicitările MAE, conform Adevărul. MAE a cerut tot felul de lucruri fistichii şi, aşa cum vom vedea într-o postare viitoare, cel puţin unul care favorizează frauda electorală. Ei bine, BEC a respins aberaţiile propuse de Aburel Meleşcanu.

Diaspora se organizează exemplar ca să meargă la vot, explică Curentul. De exemplu, studenţii români din Olanda se grupează câte 4-5, în autoturisme cu care să ajungă la puţinele secţii de votare existente în această ţară, împărţindu-şi costul carburantului.

Liviu Dragnea se miră retoric, iar Curierul naţional notează această întrebare: de ce să nu poată Biserica Ortodoxă Română (BOR) să-l susţină pe Ponta? E simplu. Biserica Creştină poate susţine politicieni, prin tradiţia sa, la catolici, evanghelişti, luterani sau anglicani. Ea e puternic implicată în comunităţile locale, inclusiv în politică, în care are un rol activ.

Tradiţional, BOR, ca şi toate bisericile ortodoxe, în general, a preferat să afirme că nu se bagă în politică şi să facă exact aceasta, fiind cu puternicii zilei în permanenţă. Esenţa este însă că, în momente critice, Biserica poate avea un rol pozitiv. Solidarnosc a fost sprijinit puternic de Biserica Catolică din Polonia. A fi de partea unor puşcăriabili denotă gradul de corupţie al BOR şi ipocrizia prelaţilor.

Forza Rossa, proiectul lui Bazac şi Victor Ponta, a picat înainte de alegeri, notează România liberă. Conform sursei citate, dacă Ponta iese preşedinte, Forza Rossa va alerga în Formula 1, cu rablele unei echipe puse pe butuci de groparul competiţiei, team-managerul Călin Colesnic aka Colin Coles, care a reuşit performanţa să nu facă praf doar o singură echipă: Force India.

Cine se află în spatele unora dintre cele mai citite publicaţii electronice – ne spune câte ceva pe acest subiect EvZ. Analiza este bună, dar nu ţine cont de cel mai mare jucător de pe piaţă, mall-ul de firme care gestionează şi administrează 60-70% din traficul de Internet de pe .ro, prin website-urile din grupul NCH, controlat de Siminel Andrei.

Victor Ponta este acuzat că face presiuni în Dosarul EADS, arată Naţional. Ludovic Orban susţine că Victor Ponta ar fi făcut presiuni asupra procurorilor care se ocupă de Dosarul EADS şi a numit noul USL Uniunea Şpăgarilor Liberi.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share