Basescu in gura presei

Share

Indraznesc sa afirm ca aici se vede mana lui Felix Tataru. Sistemul pe care este construit acest sketch este simplu. Modelul este unul importat de pe Antena 1, “Mondenii”, cu actori tineri, necunoscuti si talentati care joaca in scenete in care sunt parodiate persoane publice.Afara ploua p

In vremuri electorale, aceste sketchuri au fost, evident, politizate de televiziunea lui Voiculescu. Printre personaje acum se afla si Basescu. Ulterior, Gadea vine la “Sinteza Zilei” si ne prelucreaza creierele cu clipuri din “Mondenii”, iar invitatii sai din studio incep sa abereze prolix pe cele mai felurite subiecte politice.

In aceste aberatii, Traian Basescu joaca un rol central, simultan de eminenta cenusie, fac-totum, Bau-Bau si Kunta-Kinte de serviciu pe palier. In replica, apare acum pe acelasi pattern “Basescu in gura presei”, un clip mishtok, facut de niste tipi isteti. Pentru ca mai conteaza si ce vrei sa comunici.

Unii folosesc patternul acesta pentru a zapaci mintile telespectatorilor. Altii, pentru a demonta in bucatele ceea ce fac primii.

Share