home CORUPTIE, POLITICA Băsescu către Vela: Marş afară din Guvern, nenorocitule!

Băsescu către Vela: Marş afară din Guvern, nenorocitule!

Share

Mesaj foarte dur al lui Traian Băsescu, la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela. Fostul preşedinte spune că Vela a reuşit să îl depăşească pe Ponta, devenind panarama publică numărul 1.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Marş afară din guvern nenorocitule! Încet, dar sigur, ministrul de interne reuşeşte să devină panarama publică numărul 1, depăşindu-l pe ‘curajosul’ Ponta, cel care cu deplină laşitate a abondonat lupta cu efectele unui incendiu grav, dar local. Panarama de procuror ratat s-a speriat de moarte şi s-a refugiat în Turcia, abandonând şi guvern şi partid şi…

Acum, Ponta este pe toate televiziunile dând sfaturi cum să rezolvăm problemele. Uitând că a abandonat din prima clipă şi oamenii afectaţi de incendiul de la Colectiv şi familiile acestora şi sistemul medical prins pe picior greşit.

O altă stea a demagogiei de ultimă speţă domina la concurenţă cu Ponta dezbaterea publică, “ministrul cu elice”. De dimineaţă până seara, cu geci asortate la ochelarii top gun, cu freza bine apretata cu fixativ să nu îi ia vântul părul, precum mie şuviţă, Vela, nu mai predideste dând interviuri din elicoptere, creând emoţii şi îngrijorare bravelor reporteriţe precum că elicopterul nu are vizibilitate bună sau că bate vântul în parbrizul elicopterului.

Pas cu pas, demagogul cu elice a reuşit să-l ajungă pe Ponta şi în demagogie şi în ticăloşie.

Fără scrupule, Vela secondat de Arafat, au stabilit efectuarea unui număr cât mai mic de teste, lăsând că mulţi oameni, în primul rând vârstnici, să moară în casele lor, fără să ştie că sunt infectaţi, fără să ştie de ce se sufocă, fără să primească nicio şansă la viaţă în lipsa asistenţei medicale.

Între timp, propaganda iohanisto – liberală, declară triumfalist că cele câteva sute de morţi sunt un mare succes. Cei care au murit fără asistenţă medicală în casele lor din mediul rural, din oraşele mici, nu sunt în statisticile lor.
Canaliile dorm liniştite şi îşi savurează succesul de a-i ne fi păcălit şi pe romani şi pe străini, la adăpostul recomandărilor Profesorului în microbiologie Alexandru Rafila.

Dar licheaua vrea mai multă glorie şi atunci merge până acolo încât de la tribună Ministerului de Interne începe să coordoneze activităţile BOR mergând până la a face pulbere toată acţiunea de protejare a populaţiei prin izolare.
Şi pentru că licheaua este deja la stadiul la care picioarele şi capul nu-i mai sunt pe pământ, crezându-se cel puţin un substitute pământean al celui care va învia în noaptea de Sâmbătă spre Duminică, s-a gândit să facă din poliţişti un soi de cântăreţi în corul bisericii.

Noul trimis al lui Dumnezeu pe Pământ pune toate maşinile Poliţiei Romane şi toţi poliţiştii să purceadă la împărţit lumina în Noaptea Sfântă a Învierii. Mă mir că nu trebuie să citească şi ceva din Biblie la scara fiecărui bloc.

Vela, pe ce punem pariu că n-ai curaj să distribui poliţiştilor haine preoţeşti că uniforme tot nu au primit de câţiva ani.

BOR notează faptele tale bune Vela, iar credincioşii îţi vor rămâne recunoscători până în ziua votului.
Marş afară din guvern nenorocitule!

PS – Vitejii lideri sindicali din poliţie stau pitiţi să vadă cum se sfârşeşte şi să ştie de partea cui să fie”, a scris Băsescu, pe Facebook.

Share