home POLITICA Bădulescu, viceprimar PSD, căre USR: “Bulangii, javre ce sunteţi! Animale! Nişte fraieri!”

Bădulescu, viceprimar PSD, căre USR: “Bulangii, javre ce sunteţi! Animale! Nişte fraieri!”

Share

Comportament incalificabil al viceprimarului Capitalei, pesedistul Aurelian Bădulescu. Acesta a adresat mai multe jigniri consilierilor USR, spre finalul şedinţei de Consiliu General. El i-a numit “javre”, “fraieri”, “bulangii” şi “animale”.

Totul – pentru că aceştia au votat împotriva unui proiect de hotărâre privind acordul CGMB pentru cooperarea dintre Consiliul Local Sector 4 şi Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”. Fără penali în funcţiile publice. Unde poţi semna petiţia iniţiată de USR

Era vorba despre construirea unor noi imobile destinate relocării Facultăţii de Medicină Dentară. Conform legii, consiliile de sector au nevoie de acordul CGMB pentru a participa la lucrări de dezvoltare zonală şi regională.

Bădulescu a strigat la consilierii generali USR

După votul asupra ultimului proiect de hotărâre de pe ordinea de zi, proiect care a fost până la urmă adoptat datorită majorităţii PSD-ALDE din Consiliu, înainte că şedinţa să fie oficial declarată închisă, viceprimarul Bădulescu s-a ridicat şi a început să strige la consilierii USR care au votat împotriva proiectului, numindu-i de mai multe ori “javre”, “fraieri”, “bulangii” şi “animale”.

“Bulangii, javre ce sunteţi! Nişte animale!”, le-a spus Bădulescu consilierilor USR.

Bădulescu: USR a dat un vot de blam sănătăţii

Întrebat de jurnalişti de ce a avut această reacţie şi de ce foloseşte un astfel de limbaj la adresa consilierilor din opoziţie în fiecare şedinţă de consiliu, viceprimarul a declarat că îşi asumă cuvintele pe care le-a spus.

O să vă spun de ce şi îmi asum acest lucru. Aşa cum aţi putut observa, era un proiect care viza o nouă locaţie pentru care Facultatea de Medicină şi cea de Stomatologie au implorat să se aloce pentru a putea continua actul medical.

Aţi văzut somitatea care ne-a vorbit astăzi la pupitru, că poate nici nu ştiaţi că există la noi astfel de oameni, iar dumnealor au înţeles să trateze prin această manieră, dând un vot de blam sănătăţii din municipiul Bucureşti.

Bădulescu îşi asumă spusele

Asta este reacţia mea, îmi menţin punctul de vedere şi merită. Eu îmi asum ce fac. O dată la patru ani, cetăţenii municipiului Bucureşti pot să mă mai trimită sau nu încă o dată. Dar raportat la ieşirea mea de acum, este una întemeiată, având în vedere ceea ce a fost ca proiect pe ordinea de zi.

Adică se discută despre aducerea unei instituţii de învăţământ de nivel academic în Sectorul 4 pentru că nu mai au unde să înveţe. Vi se pare că nu merită acest limbaj din partea mea?

, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Proiectul de hotărâre privind împuternicirea expresă a Consiliului Local Sector 4 de a hotărî cu privire la cooperarea cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila a fost aprobat cu majoritatea de voturi PSD-ALDE, în timp ce consilierii USR au votat împotrivă, acesta fiind şi motivul reacţiei viceprimarului.

Citeşte şi
Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris pe Facebook, in contextul in care liderul
CCR a decis că voinţa poporului român este neconstituţională. Un grup de răufăcători a populat
USR susţine, după ce CCR a stabilit că există un conflict juridic între Parlament şi
Vicepresedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu lanseaza un nou fake-news pe pagina ei de Facebook. Ea
Mirel Palada, sociolog de casă al PSD, postează pe Facebook texte de excepţie. După alegerile
USR depune în Parlament un proiect de lege privind desființarea Secției speciale pentru anchetarea magistraților,
Andrei Caramitru propune un algoritm pentru a avea o opoziţie unită şi puternică, bazat pe
Clotilde Armand (USR) anunta ca formatiunea sa va cere infiintarea unei comisii de ancheta privind
USR a depus luni la Curtea Constituțională două solicitări de invalidare a numirilor lui Cristian
PSD înregistrează o înfrângere teribilă, obţinând în exit-poll-uri numai 25,8% din voturi, ca şi PNL,
Share