home CORUPTIE, POLITICA Bădălău a intervenit pentru ca diploma falsă a impostorului de la Transelectrica să fie acceptată de Politehnică

Bădălău a intervenit pentru ca diploma falsă a impostorului de la Transelectrica să fie acceptată de Politehnică

Share

Niculae Badalau a insistat telefonic pe langa Ecaterina Andronescu, presedinta a Senatului Universitatii Politehnice Bucuresti, pentru a introduce diploma falsa a fostului director general de la Transelectrica, Marius-Danut Caraşol, in sistemul informatic al Universitatii Politehnice, dar aceasta nici n-a vrut sa auda.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Badalau a invocat inclusiv faptul ca el a sustinut-o in fata colegilor dupa ce ea trimisese scrisoare deschisa anti-Dragnea dar Andronescu a ramas ferma pe pozitie. La insistentele lui Badalau, Andronescu a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Mircea Cosea, spunandu-i ca diploma lui Carasol este falsa si ca acesta a fost student, dar nu a absolvit Politehnica, si asa s-a terminat odiseea impostorului din fruntea Transelectrica.

Carasol a fost selectat de Ministerul Economiei si pus in functie pe 21 decembrie 2018 de proaspatul ministru Niculae Badalau, inlocuindu-l pe omul fostului ministru al Economiei, Danut Andrusca.

Marius Carasol (45 de ani), originar din Teleorman, este de profesie electrician, absolvent in 1992 al unui liceu industrial din Alexandria. A lucrat ca electrician ”full time” din 1993 pana in 2006 la Electrica Muntenia, apoi a devenit Adjunct sef unitate operativa la Enel Distributie Muntenia.

Acum Carasol este anchetat pentru fals si uz de fals, precum si pentru practicarea unei meserii fara drept.

Share