home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Azi s-a aflat. Joi Dan Voiculescu a plecat din ţară

Azi s-a aflat. Joi Dan Voiculescu a plecat din ţară

Share

Dan Voiculescu ar fi plecat din ţară încă de joi, imediat după ce Sorin Alexandrescu a fost arestat de către procurorii DNA.

Aceasta este informaţia care a căzut ca un trăsnet într-o liniştită zi de duminică. Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pe 31 mai.

Reporter Virtual: “Voiculescu a sustinut ca are nevoie de odihna si de aceea isi ia concediu. Plecarea are loc in timp ce seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, se odihneste intr-o celula, iar in aceste zile se judeca recursul privind arestarea sa pentru 29 de zile.”

RTV: “Este acelaşi terminal de la care a încercat să plece din ţară şi Gigi Becali, înainte de a fi condamnat la trei ani de închisoare, însă situaţia lor este diferită întrucât nu există pentru Voiculescu o interdicţie de a părăsi ţara.

Imediat după anunţarea sentinţei, avocatul lui Alexandrescu a declarat la România TV că a făcut recurs la decizia de arestare preventivă. Dan Voiculescu şi fiica lui, Camelia, sunt şi ei implicaţi în cazul de şantaj. Potrivit procurorilor DNA, trustul de presă pregătea presiuni mediatice şi puneau la cale o campanie amplă de denigrare, prin Antena 3.

Libertatea: “Numele lui Dan Voiculescu şi al fiicei sale Camelia Voiculescu apar într-un dosar de şantaj în care este implicat directorul general Antena Group, Sorin Alexandrescu şi administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei. Dan Voiculescu nu avea interdicţie de a părăsi ţara.

Dan Voiculescu neagă că ar fi fugit din ţară de Justiţie

Dan Voiculescu Blog: “Eu inteleg frustrarea celor care nu ma pot invinge, m-am confruntat o viata cu asemenea cazuri. Dar, dupa ce am infruntat deschis abuzurile regimului Basescu in perioada sa de maxima forta, daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos.

Calatoresc frecvent, sunt si acum plecat, ma voi intoarce joi (sic!), dar aceasta intamplare nu are nici o legatura cu cazul Alexandrescu. Eu imi planific deplasarile din timp si nu-mi pot schimba programul dupa dorintele unor televiziuni pierdute in derizoriu, certate cu bunul simt si adevarul.”

Share