home EVENIMENT, POLITICA Avocatul Poporului lui Oprescu, demonstraţie de forţă

Avocatul Poporului lui Oprescu, demonstraţie de forţă

Share

Avocatul Poporului Victor Ciorbea a făcut astăzi o demonstraţie de forţă în cazul lui Sorin Oprescu, afirmând că acesta trebuie internat în spital.

În aceşti ani, de când este în funcţie, fostul lider sindical Victor Ciorbea nu s-a sesizat pentru cazuri grave, în care trebuia să o facă în mod obligatoriu.

În schimb, în iulie 2014 Ciorbea a făcut o anchetă în Penitenciarul Poarta Albă, pe baza unei reclamaţii făcute de Gigi Becali, conform căreia aici s-ar comite abuzuri.

Ulterior, presa a scris că Becali l-ar fi împrumutat pe Avocatul Poporului cu 100.000 de euro. Acesta este Victor Ciorbea, omul care acum strigă că Sorin Oprescu trebuie internat în spital.

O echipă de la Avocatul Poporului a analizat fişa medicală a lui Sorin Oprescu şi a vizitat spaţiile de detenţie în care este reţinut acesta. Concluzia – Oprescu ar trebui internat în spital.

În timp ce pentru alte cazuri grave Avocatul Poporului nu s-a sinchisit nici măcar să facă o cercetare formală, acum “echipa” ce a inspectat arestul unde e deţinut Oprescu Sorin a făcut o conferinţă de presă, mimând cu ipocrizie comportamentul tipic, în astfel de situaţii, al unor ONG-uri celebre, precum Amnesty International, Comitetul Helsinki sau Comitetul pentru Protecţia Jurnaliştilor.

Fostul primar al Capitalei ar suferi de boli cardiovasculare. El ar fi fost deja diagnosticat şi s-ar afla în evidenţa Spitalului Universitar din Bucureşti (al cărui despot a fost mult timp şi care este înţesat cu oamenii săi), unde a solicitat să fie transferat.

Pacientul arestat Oprescu Sorin, susţine Avocatul Poporului Corupţilor, Victor Ciorbea, ar trebui să facă un EKG şi eventual o coronarografie.

Vă daţi seama la ce scară a făcut Sorin Oprescu matrapazlâcuri la Primăria Generală, dacă nu se sfieşte să facă acest circ greţos, capacitând astfel instituţia Avocatului Poporului şi făcând-o să se comporte ca pe moşia sa personală?

Share