Aurelian Pavelescu distribuie fake-ul din Voluntari, cu USR-iştii homosexuali

Share

Ce a fost şi ce a ajuns Aurelian Pavelescu. Un trădător care rostogoleşte toate mizeriile propagandei PSD şi tăvăleşte prin noroi numele marelui partid interbelic PNŢ.

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, distribuie şi el pe Facebook făcătura realizată de PSD, în Voluntari, în care falşi reprezentanţi ai USR, îmbrăcaţi obscen, sunt fugăriţi de localnici, cu huiduituri.

„După ce-au văzut ce zice poporul, USR/PLUS/PNL spun că nu erau ei, ci… PSD! Dar poliţia n-au chemat-o. Voi eraţi, bre! Dar, de ce să vă fie ruşine? UE vă iubeşte, referendumul pentru familie a căzut, Iohannis vrea educaţia sexuală în şcoli: numai victorii aveţi!”, a scris Pavelescu, distribuind imaginile făcăturii PSD.

„HALUCINANT ŞI ABSOLUT DEZGUSTĂTOR, stimaţi cetăţeni! PRIVIŢI, CINE SUNT ACEŞTI, AŞA-ZIŞI ‘SALVATORI’ AI ROMÂNIEI, #USRPLUS, ALIAŢII ‘NEPRIHANITI’ AI PARTIDULUI DICTATORIAL #PNL!”, se afirmă în postarea distribuită de Pavelescu.

Consilierul local PSD Cristinel Iliescu, cel care a distribuit pe Facebook filmuleţul cu falşi membri ai USR, îmbrăcaţi obscen şi cu peruci feminine, împărţind pliante în huiduielile unor locuitori din Voluntari, şi-a şters înregistrarea şi anunţă că „îmi cer scuze tuturor persoanelor pe care le-am jignit sau cărora le-am provocat neplăceri prin aceasta postare”. Filmul a fost distribuit, de pe contul său, de peste 1.300 de activişti PSD în numeroase grupuri de Facebook.

„În urma postarii mele de aseară, prin care am distribuit un video clip primit pe o reţea de socializare, fac următoarele precizări:

Nu am avut intenţia să aduc jigniri sau să ofensez vreun grup de persoane prin mesajul distribuit. Condamn, la rândul meu, orice manifestare de acest fel în spaţiul public. Îmi asum calitatea de consilier local, funcţie pe care o ocup de 20 de ani şi căreia i-am făcut cinste în toate mandatele mele.

Îmi cer scuze tuturor persoanelor pe care le-am jignit sau cărora le-am provocat neplăceri prin aceasta postare. Nu aceasta a fost intenţia mea.

Precizez că nici organizaţia PSD sector 2 şi nici colegii mei candidaţi pe lista PSD sector 2 nu au nicio implicare, nu le-am adus la cunoştinţă intenţiile mele şi nici nu m-am consultat cu un alt membru al organizaţiei.

Colegii mei din PSD sector 2 sunt oameni oneşti, care respectă toţi cetăţenii şi care sunt parte activă a comunităţii sectorului 2”, a anunţat Cristinel Iliescu, pe Facebook.

El a eliminat de pe fotografia sa de profil bannerul în care anunţa că îl susţine pe candidatul PSD la Primăria Sector 2, Dan Cristian Popescu.

Cristinel Iliescu este vechi membru PSD şi susţinător al lui Liviu Dragnea, fiind prezent şi la înfăţişările pe care fostul stăpân al PSD le-a avut la ICCJ.

Alianţa USR PLUS a cerut, vineri, instituţiilor statului să se sesizeze în legătură cu filmările în care un grup de indivizi îmbrăcaţi obscen şi cu tricouri false cu USR încearcă să stârnească ura populaţiei. Înscenarea a avut loc în Voluntari, oraş condus de Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea.

„Alianţa USR PLUS condamna campania murdară a PSD şi cere instituţiilor statului să se sesizeze! Alianţa USR PLUS condamna înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe reţelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanţi ai minorităţilor sexuale şi îmbrăcate cu tricouri false USRPLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari. Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USRPLUS, iar acţiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianţa USR PLUS solicita instituţiilor statului să se sesizeze.

PSD face ce ştie el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure şi să incite la ura. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe reţelele de socializare de membri şi simpatizanţi ai PSD, inclusiv de către candidaţi şi consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, anunţa USR.

Filmări în care un grup de persoane cu peruci şi îmbrăcate obscen, dar purtând tricouri cu USR, este huiduit cu furie sunt distribuite masiv pe Facebook de către susţinători ai candidaţilor PSD.

Grupul încearcă să împartă pliante în timp ce este huiduit de zeci de oameni într-un cartier din Voluntari, lângă Bucureşti: „Golanilor! Homosexualilor! Plecaţi de aici”. Înregistrarea a fost distribuită pe Facebook de Cristinel Iliescu, consilier PSD în Sectorul 2, şi de alţi susţinători ai candidaţilor PSD din Capitală.

Membrii grupului poarta măşti şi ochelari de soare, deşi este aproape noapte, pentru a fi cât mai greu de recunoscut.

Share