home CORUPTIE, POLITICA Augustin Zegrean îndeamnă PNL să desfiinţeze Secţia Specială

Augustin Zegrean îndeamnă PNL să desfiinţeze Secţia Specială

Share

Augustin Zegrean a transmis un îndemn pentru guvernul PNL, să desființeze Secția Specială: „Dacă au sânge în instalație, pot să o facă și prin ordonanță de urgență. Nimeni nu va protesta”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„A mai rămas treaba cu Secția Specială. O rezolvăm și pe asta”, declara Klaus Iohannis recent, aminteşte publicaţia electronică Universul.net.

Au la îndemână legea, legea. Să dea o lege prin care să abroge legea de înființare a acestei secții speciale.

Dacă au sânge în instalație pot să o facă și prin ordonanță de urgență. Eu pot să vă spun de pe acum că guvernul ăsta va guverna prin ordonanțe pentru că legile nu-i vor trece prin Parlament.

Chiar și legea asta despre care vorbim este lege organică și aici îți trebuie jumătate plus unu din numărul total al deputaților și al senatorilor. Nu mai pupă ei așa ceva!

Probabil că vor face asta. Nimeni nu va protesta dacă vor merge pe ordonanță de urgență, ba dimpotrivă, vor fi lăudați. În alte domenii e mai periculos.

CSM-ul este un fel de sindicat aici la noi, nu are mai multă forță decât sindicatul de pe vremuri, din păcate. Dar ei au mers în direcția asta care i-a dus în gard și de vreo doi ani CSM-ul stă tot cu oiștea în gard.

, a afirmat Zegrean.

Share