Armaghedonul Oligarhilor 60. CT Popescu, hoţ taxat

Share

Armaghedonul Oligarhilor 60. CT Popescu, hoţ taxat

Continuă biografia lui CT Popescu. Avem o singură menţiune de făcut: autorii sunt la un pas de o atitudine xenofobă, vorbind despre Trustul Pro.

Pro este caracterizat ca făcând parte dintr-i corporaţie americano-evreiască, cu referire la confesiunea religioasă a fondatiorului CME, Ronald Lauder.

Şi ce dacă Lauder este evreu? Poate să fie şi birmanez cu rădăcini în Tasmania, mamă britanică şi tată din Insulele Bora-Bora.Ne distanţăm de mesajul acesta xenofob.

În anul 2004, Anna Maria Tinu nu a mai suportat aceste hoţii şi l-a scos din funcţia de preşedinte al C.A. al ziarului „Adevărul”, astfel că CT Popescu, împreună cu ciracii săi, a înfiinţat ziarul „Gândul”, încercând să distrugă „Adevărul” – fără scupule, călcând pe cadavre, aşa cum procedase şi în cazul lui Darie Novăceanu sau în cazul fiului natural al lui Dumitru Tinu.

La înfiinţarea noului cotidian, CT Popescu a acoperit 35 la sută din capital, susţinând că banii îi are din acţiunile vândute lui Dumitru Tinu la „Adevărul” (suma de 650.000 de dolari, cum a declarat amanta oficială a lui Tinu, Emilia Iucinu).

Între timp, CT Popescu îşi cumpărase şi vila din Domenii, din strada Feroviarilor, ceea ce ar face interesantă o declaraţie de avere din partea lui.

După un an de zile, „Gândul” lui Popescu a dat semne de faliment (20.000 de exemplare, nici jumătate vândute) şi, în disperare de cauză, l-a vândut lui Sârbu, mai exact firmei americano-evreieşti care deţine grupul „Pro”.

Apoi, principalul lui asociat, Mircea Dinescu, s-a retras din afacere, scriind un pamflet despre arghirofilia lui C..Popescu. Mulţi bani, gurul Popescu a luat de la Patriciu, căruia i-a făcut mari servicii blocând anchetele împotriva lui, ca şi de la SO Vantu, apărând frecvent la posturile acestuia.

Cu un prilej când Popescu s-a dezis de Vântu, acesta a comentat sec: „Mare om, mare caracter”. Într-adevăr! Şeful gazetarilor din România, cel ce a rămas preşedintele CRP, după ce s-a răzgândit, urmând modele mai celebre, are o avere de invidiat, în ciuda sărăciei ostentative pe care o afişează.

Acum este în topul gazetarilor pricopsiţi, cot la cot cu alte „caractere” de „calibrul” lui. Rămâne de văzut cu ce se va alege. Şi nu doar în privinţa averii.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 61. Operatorul Adrian Sârbu

Share