Armaghedonul Oligarhilor 52. Economia de partid invizibilă

Share

 

Armaghedonul Oligarhilor 52. Economia de partid invizibilă

Este un lucru ştiut că economia unui stat aflat la interesecţia intereselor geopolitice este infiltrată de serviciile secrete ale actanţilor geopolitici, prin interpuşi.

Anterior, am avut un intertitlu dedicat infiltrării oligarhiei ucrainene de către americani, prin familia Bush. Acum, avem un capitol în care ni se descrie un capitol din infiltrarea economiei româneşti de către serviciile secrete ruseşti, folosindu-se ca vehicul aceiaşi oligarhi ucraineni.

Rămâne întrebarea cine îi controlează acum pe Pinciuk, Soros sau Kucima. Citatul de mai jos este dat, fără a se preciza sau/şi da link la sursa lui.

Pe 23 august 1990, Nikolai Kruchin, directorul administrativ al Partidului Comunist Sovietic, a dat publicităţii un material intitulat «Măsuri de Urgenţă pentru organizarea activităţii economice comerciale şi exterioare a partidului», care presupuneau folosirea unor companii mixte cu Vestul, pentru «a crea sistematic structuri ale unei economii de partid invizibile».

Un an mai târziu, şeful KGB, Vladimir Kryuchkov, a emis un ordin, prin care definea noua misiune a agenţiei ca fiind aceea de a apăra «reformele economice» împotriva noilor elemente criminale, în fapt apărarea economiei de partid invizibile.

Până în 1992, conform lui Yasmann, cel puţin 80% din companiile mixte din Federaţia Rusă erau ori controlate, ori infiltrate de KGB“.

Armand Hammer a fost primul om de afaceri occidental care a participat în companiile mixte controlate de KGB din Uniunea Sovietică.

Supranumit „prinţul capitalist“ de către KGB, Hammer a servit loial interesele sovietice peste 70 de ani şi a devenit primul şi singurul capitalist american căruia i-a fost acordat Ordinul Lenin.

Oameni şi companii din Statele Unite şi din Rusia au în comun interese şi participaţii la diferite nivele.

La noi, la o scară mai mică, „oamenii lui Ilici“ s-au întâlnit cu „oamenii lui Kucima“, care s-au întâlnit cu „băieţii lui Putin“, iar din toate aceste întâlniri a rezultat o Rusie mai trainică, mai puternică, mai înfiptă în România ca niciodată.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 53. Centrul de Afaceri Romano-Rus

Share