Armaghedonul Oligarhilor 45. Plan rusesc susţinut la Bucureşti

Share

Armaghedonul Oligarhilor 45. Plan rusesc susţinut la Bucureşti

Continuă descrierea unei porţiuni din planul rusescde zăpăcire şi aservire a Bucureştiului intereselor Moscovei.

Acum, acest plan nu mai este un secret pentru nimeni, dar la momentul apariţiei Armaghedonului Oligarhilor era un şoc a se vorbi deschis despre asemenea lucruri.

Centrul condus de Iulian Chifu, un apropiat al senatorului PNL Teodor Melescanu, a inventat şi un Plan comun pentru Transnistria, împreună cu alte ONG-uri controlate de serviciile de informaţii din Ucraina şi Republica Moldova.

Prezentată cu fast la Comisia pentru Politica Externă condusă de senatorul PSD Mircea Geoană, făcătura prin care se introduceau în spaţiul politic idei vehiculate de Rusia a subminat într-o oarecare măsură iniţiativele Instituţiei Prezidenţiale a României în zonă.

Atât în boardul Centrului de Prevenire a Conflictelor, cât şi între fondatorii Centrului pentru Democraţie Iaşi, se afla Gabriel Micu, funcţionar al DRRP, consilier şi reprezentant special al fostului secretar de stat Titus Corlăţean.

Micu, propulsat de Hrebenciuc, a făcut parte din 1995 din tot felul de comisii guvernamentale, din Consiliul pentru Minorităţi Naţionale, apoi din 1997 apare în cadrul Departamentului pentru Protecţia Minorităţilor Naţionale, este integrat în MAE, ca director în Direcţia Consiliul Europei şi Drepturile Omului, este ulterior însărcinat cu interimatul reprezentanţei diplomatice din Cipru, până la sosirea lui Costin Georgescu, şi apoi este numit şef al Direcţiei Moldova.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 46. Corlatean şi Năstase au sprijinit oamenii Moscovei

Share