Armaghedonul Oligarhilor 4. Colegiile invizibile

Share

Armaghedonul Oligarhilor 4. Colegiile invizibile

FSN-ul şi arhitecţii săi cu studii şi legături la Moscova au creat un curent anarhizant, un curent contraorganizaţional al mediului vieţii colective care a dus la formarea „subspaţiilor neguvernabile”. Agregarea acestor subspaţii, în timp, au determinat actualul „război subnaţional” dintre carteluri şi instituţiile statului naţional.

Deriva instituţională de acum, lipsa de legitimitate a formelor de organizare politică, pun în primejdie atât Statul, cât şi Naţiunea, ale cărei trăsături dominante sunt schimonosite şi falsificate de uzurpatorii Statului Român, contraelita care are ca ţintă demolarea efigiilor naţionale şi a reperelor identitare. „Structuri alternative” au format reţele ale “colegiilor invizibile”, create pentru a captura centrul puterii în România.

Cadrele recrutate din zone periferiale au fost plasate în toate partidele, toate publicaţiile, în toate guvernele, reuşind să-şi adjudece în permanenţă accesul sau chiar controlul în instituţii cheie ale României, de la MAE la Preşedinţie, de la Guvern la Parlament şi nu în ultimul rând în “societatea civilă”.

urmează: Armaghedonul oligarhilor 5. Criza structurală a României

Share