home CORUPTIE, POLITICA Armaghedonul Oligarhilor 38. Legăturile de afaceri ale grupării Tăriceanu – Patriciu cu membri PNL

Armaghedonul Oligarhilor 38. Legăturile de afaceri ale grupării Tăriceanu – Patriciu cu membri PNL

Share

Armaghedonul Oligarhilor 38. Legăturile de afaceri ale grupării Tăriceanu - Patriciu cu membri PNL

În acest intertitlu, continuă detalierea relaţiilor de afaceri dintre liberali şi premierul din anul 2007, Tăriceanu. După câte ştim, nu e nimic ilegal să ai legături de afaceri cu membrii partidului pe care îl conduci.

Ar fi interesant de analizat cum au evoluat între timp lucrurile şi poate că astfel vom pricepe multe dintre mutaţiile ce se produc acum pe scena politică.

Firma Intervam SA este una din multele societăţi la care este acţionar Călin Popescu Tăriceanu, premierul României. Interesant este că printre acţionari găsim nu mai puţin de şase liberali.

Andrei Chiliman, Dan Radu Ruşanu, George Danielescu- SAFI, Radu Spiridon Cojocaru, Dan Constantinescu, Ion Basgan. Chiliman este primarul Sectorului 1 din Bucureşti,

Basgan, parlamentar de Teleorman, Cojocaru – fost parlamentar de Braşov, Constantinescu, senator de Braşov, iar Dan Ruşanu este deputat de Hunedoara.

Cel mai cunoscut este George Danielescu, zis şi SAFI. Alături de aceştia, pe lista acţionarilor mai apar alte firme, la care întâmplător sunt acţionari liberali: ARI Electronics Inveşt SRL, Banca Română pentru Relansare Economică Libra Bank, Flanco Import Export SRL, Publimedia SRL, dar şi fantomatica SC Arabesque Investments International SA, cu domiciliul în Insulele Virgine.

La Leader High Tech SA, printre partenerii lui Călin Popescu Tăriceanu îl găsim pe fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu, dar şi firma SC Medist SRL.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 39. Banii şi relaţiile “băieţilor deştepţi”

Share